Nu som lærer i specialpædagogik

Jeg er blevet forelsket i det der Crossfit. Vil du være med? ★

Sponsoreret af Crossfit Copenhagen

trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-10 copytrinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-9 trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-11trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-3

Nu har jeg efterhånden trænet Crossfit nogle gange – faktisk havde jeg min træning nummer 21 i dag. Og jeg bliver bare mere og mere vild med det! Som jeg vist har nævnt ved mere end én lejlighed efterhånden, så er det en utroligt sjov og meget varieret træningsform, hvilket kommer til udtryk som motivation og træningsglæde hos mig. Det er fedt, for det er længe siden, jeg får alvor har set frem til at skulle træne.

Men hvad er det der Crossfit egentlig? Jeg tror, at mange har en mening om: “de der store stærke mænd, som kaster med stængerne og svinger rundt i barerne, og så er musikken også høj, og der er kalk overalt, og man forstår ikke alle de der mærkelige ord“, men det er faktisk slet slet ikke sådan virkeligheden er. Jo, bestemt, der er mange veltrænede mænd OG kvinder, som er utroligt stærke, der er mærkelige ord, men de giver rigtig fin mening, når man lærer dem at kende og musikken er høj, men det er med til at skabe den stemning, der giver én lyst til at yde ens allerbedste! Og så er der også en helt masse almindelig motionister, som gerne vil i bedre form, få gode træningsoplevelser og være en del af et motiverende fællesskab. Der er altid god stemning, hvad enten jeg kommer i Spartan Mentality eller Snedkeriet, som er de to centre ud af 16 styks i alt, som ligger i Aarhus, hvor alle gerne vil se hinanden sejre.

I starten var jeg lidt nervøs for at komme til de såkaldte WOD’er (workout of the day), som er holdtræning. Jeg havde ikke lyst til at være den dårligste, ikke lyst til at være den eneste, som ikke kunne finde ud af øvelserne og generelt at føle, at jeg ikke kunne finde ud af det, når alle andre kunne. Jeg kan bare sige, at det har jeg ikke følt én eneste gang! Der er så mange vidt forskellige typer, der kommer på disse hold; høj, lav, tyk, tynd, ung, gammel, mor&baby og alle mulige andre derimellem.
Jeg træner på flere forskellige hold: WOD, gymnastics, mobility og vægtløftning. Førstnævnte har jeg været inde på, gymnastics er et mere teknisk hold; her træner man fx pull ups, håndstand og dips, altså alle de gymnastiske øvelser, som er en stor del af crossfit. Mobility er ren og skær mobilitetstræning, og det er fokuseret på de øvelser, man laver til WOD’er og vægtløftning. Sidstnævnte er jo nok mit yndlingshold! Her træner man de olympiske løft: snatch, clean og jerk og diverse varianter. Det er fedt at kaste rundt med stængerne, og når de er teknisk krævende, så stiller det nye krav til sådan en som mig, som faktisk har stor træningserfaring. Det er jeg nede med.

trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-14trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-13For mig har Crossfit virkelig været løsningen på det meget store motivationsproblem, jeg gik og tumlede med. Jeg går altid glad og meget svedig hjem. Jeg bliver virkelig udfordret til træningerne, hvor det er muligt at tage tingene i sit eget tempo og på sit eget niveau. Der er sgu plads til os alle sammen, det var jeg skeptisk overfor! Men jeg kan nu med overbevisning i stemning fortælle, at Crossfit altså er for ALLE 🙂 Når man melder sig ind har man også muligheden for at følge det samme opstartshold og blive dus med konceptet.

VIL DU VÆRE MED? Jeg har nemlig i samarbejde med Crossfit Copenhagen fået lov at udlodde 50 x 2 måneders gratis medlemsskab! Du deltager i lodtrækningen via linket HER ★

I mellem tiden kan man lære lidt mere om Crossfit Copenhagen på deres hjemmeside og på deres Facebookside. Du kan også læse mere om mine forskellige Crossfittræninger her.

Jeg håber vi ses i boxen! 🙂

trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-7 trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-4 trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-8 trinetheodora-crossfitcopenhagen-crossfit-6

★★★
Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

 • For en uges tid siden meldte jeg mig faktisk til en prøvetime hos Crossfit Copenhagen! Ser SÅ fedt ud. Er kørt så død i at træne i fitness efter tre års tro tjeneste. Så glæder mig SÅ meget til at prøve noget andet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Det er det virkelig også! Og der er bare så meget variation – og i København endnu flere holdtyper – hvilket gør det superfedt, synes jeg! Glæd dig til at komme lidt igang, det bliver det kun federe af 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu som lærer i specialpædagogik