28 ting, der er sjovere end at være ked af sin krop om sommeren ★

ICANIWILL MUSTHAVES ★

Indeholder affiliate links

icaniwill-seamless-trinetheodora-fitnessI dag var jeg på besøg ude hos Workoutshop, som jeg er ambassadør for, da der er kommet nyheder hjem fra ICANIWILL 🙂 Jeg har egentlig ikke rigtig beskæftiget mig med mærket før, så jeg var spændt på at se de fine styles. Faktisk er Workoutshop Danmarks eneste forhandler af ICANIWILL, så det er jo heller ikke fordi, man ofte støder på det.

Seamless træningstøj er virkelig fremme i øjeblikket – og med god grund – for det sidder simpelthen så fantastisk på kroppen. ICANIWILL har netop lanceret de lækreste grå tights (dem jeg har på på billederne øverst), og de er lavet i en kraftig kvalitet og med en bred, stram elastisk i taljen, så de sidder, hvor de skal og ikke er gennemsigtige overhovedet. De er utroligt bløde og behagelige, og så synes jeg, de er superflotte. Find dem HER. Generelt er jeg ret oppe at køre over de nye styles, fordi kvaliteten virkelig er god, og designet er gennemført. Sæt er altid et stort hit ved mig, så jeg bliver nok nødt til at erhverve mig det lyserøde eller grønne, men jeg er lidt i dilemma med mig selv om hvilket et, jeg synes bedst om… Hvilket sæt kan I bedst li’?

icaniwill-trinetheodora-nyheder-workoutshopET / TO // TRE / FIRE // FEM / SEKS

De grå tights til højre hedder “Comfy tights”, hvilket jeg synes er ret passende! De sidder virkelig behageligt og så fremhæver syningerne ens bagdel på en yderst fordelagtig måde 😉 Jeg anbefaler, at man vælger dem i et nummer større, end man normalvis bruger i tights. Alt i alt har ICANIWILL gjort det rimelig godt med den nyeste kollektion efter min mening, hvad synes I? 🙂

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

28 ting, der er sjovere end at være ked af sin krop om sommeren ★