Snyd dig til større bryster ★

I dag for år tilbage

IMG_7365

  • I dag for 5 år siden fik jeg lavet min dermal piercing (den under øjet). Siden er den blevet skiftet to gange. Jeg fik taget den ud i forbindelse med, at jeg skulle i Forsvaret og fik den sat i igen, da jeg havde aftjent værneretten. Der gik dog ikke ret længe, før jeg kunne se låsen komme gennem huden, så jeg blev nødt til at få den taget ud og flyttet til den anden side af ansigtet. Der har den siddet siden.
    I de 5 år er jeg utallige gange blevet spurgt om, hvordan den sidder fast, om den er ægte eller påklistret, om jeg ikke får betændelse i og om man må prøve at røre 😉
    Lad mig forklare: der bliver skåret et lille hul i huden, hvor en t-formet lås sættes i, som stenen bliver skruet på. Det gør ikke ondt (at få den ud er tilgengæld ret smertefuldt!). Nej, jeg kan ikke selv pille den ud. Det er den piercing, jeg har haft allermindst problemer med i forhold til infektion og betændelse; det har jeg aldrig haft, og jeg kan sagtens lægge makeup henover den. Og nej, du må ikke putte dine fingre ind i min piercing 😛
  • I dag er det 2 år siden, jeg bestilte flybilletterne til, hvad der skulle vise sig at blive mit livs rejse. Et studieophold i New Zealand og en backpackertur i samme land, Australien og Thailand – i alt 6 måneder på egen hånd på den anden side af jorden. Jeg husker det stadigvæk, som var det i går. Det var det vildeste halve år i hele mit liv. Jeg bloggede ikke ret meget dernede fra, hvilket jeg faktisk fortryder helt vildt. Ville ønske jeg havde holdt mere dagbog. En smule blev det til – læs indlæggene her. Jeg glæder mig sådan til at komme tilbage dertil en dag.
    Hvis du har muligheden for et ophold i udlandet, mens du læser, så tag den. Gør det, gør det, gør det! Jeg lover, at du kommer tilbage som et større, mere modent og bedre menneske. Tag afsted alene. Udfordr dine grænser. Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Og jeg ville gøre det igen, hvis jeg får muligheden for det – også selvom du kan møde meget store udfordringer.
    Og så lidt billeder, der bare er fyldt med minder og historier… puha, jeg savner det virkelig:

DCIM100GOPRO her-gar-det-godt0-1Lookout til smukke Mount Cook (New Zealands højeste bjerg)Just before sunset on the top of Queenstown Hillhow-to-do-hitch-hiking0 taurangawellingtonDCIM101GOPROback-on-track1-1 back-on-track0-1

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snyd dig til større bryster ★