Og så blev det jul

Hygge er et ord…

…der ikke kan oversættes. Er det ikke sådan, det er? Julen er for mig indbegrebet af hygge, og det har været dejligt og hyggeligt at komme hjem til jul. Nu er den sgu allerede ved at være forbi, men sådan er det jo, når man størstedelen af december har chillet på strande, dykket under vandet og turistet den under fjerne himmelstrøg, hvor hygge ikke på samme måde er i højsæde.

Jeg håber I allesammen har haft en dejlig jul, har fået en pakke eller to som I ønskede jer, været sammen med jeres familie – og tør man nævne nydt julemaden? Magter snart ikke at høre om balance i julen mere… Hold nu kæft, folk ved det jo godt. Og æd til du flækker i disse juledage, det godt der er 362 (plus/minus) andre dage til at spise havregrød og kylling.

Nu ser jeg frem mod årets andet højdepunkt, nemlig min fødselsdag om 3 dage. Jeg fylder – og hold nu godt fast – 22 vintre! Ej, jeg er sgu da stadig et kid 😉 Jeg glæder mig til min fødselsdag, der er stærkt efterfulgt af nytårsaften, som jeg skal holde med min smukke veninde, Sabrina. Og så blev det også januar igen, og så er vi all in på nytårsfortsæt! Jeg har også et par gaver til jer, når vi skriver 2015 om en lille (meget lille) uges tid 🙂 Yay.

Ellers er det rart at være hjemme igen; jeg holdte lillejuleaften med min mor og storebror, juleaften med min mor og far, 1. juledag hos mor efterfulgt af en tur i byen og i går var jeg i Flenborg hele dagen for at møde min fars nye kæreste. Det var mere positivt end jeg havde regnet med. Jeg var skeptisk, fordi jeg faktisk har pissesvært ved at håndtere at mine forældre er blevet skilt efter 25 år sammen… men man bliver vel ældre, og familien dernede var rigtig søde…

I dag kommer M ud, så skal jeg spise med min mor og et hold af hendes venner og i aften skal jeg ses med min bedste veninde fra gymnasiet, som jeg ikke har set i 100 år. Jeg forudser sladder og hvidvin!

tbOg så vil jeg lige slutte af med et hyggeligt billede af vejen, hvor min far bor taget tidlig morgen 1. juledag. Var det lige vildt at vågne op til hvid (én dag for sent)jul – eller er det mig, der bare er helt væk og ikke vidste at det faktisk ville sne? 😉 

Jeg håber I alle har haft en dejlig jul, er klar til at fejre nytåret og så vise 2015, hvad vi kan?!

Trine Theodora Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og så blev det jul