This is motivation

Hvad skal det koste?

IMG_1163Det er med rystende hænder, at jeg udgiver dette indlæg. Jer, der følger meget med i blogland, er garanteret stødt på det her indlæg fra Danica og det her indlæg fra Emilie, der handler om hvorvidt bloggere egentlig kender deres værd. Jeg synes, at det var to meget informative indlæg og jeg har ligeledes læst samtlige kommentarer til begge indlæg. Jeg er stadig relativt grøn i den her verden og har blot set det som et skulderklap, når diverse virksomheder har taget kontakt til mig. Jeg føler ikke, at jeg har takket ja til noget, der ikke har haft relevans for min lille blogger-niche, men da jeg her den anden dag modtog en email med et noget foruroligende samarbejdstilbud, så var det virkelig nemt for mig at sige nej tak.

Jeg må indrømme, at jeg er noget rystet over, hvad denne virksomhed tilbød mig. Lad mig sige det kort: Jeg skulle fungere  som en ‘trojansk hest’ til diverse officielle løb sommeren over, da virksomheden havde været for langsom med at købe sponsoraterne. Jeg skulle derfor løbe i en t-shirt med virksomhedens logo og sørge for at i hvert fald 10 af mine læsere/følgere kom og løb med mig mod en mindre gave. Jeg skulle også selv købe startnummer til i hvert fald 3 løb. Efter en længere email, så sluttede det med ordene: “Hvad skal det koste?”… Jeg må sige, at jeg er noget chokeret over denne form for markedsføring og jeg kan faktisk slet ikke forholde mig til det. Dét, der især slår mig, er, at de selv vælger at benytte formuleringen trojansk hest.?Correct me if I?m wrong ? men det er en virus, ikke? Det har jeg ikke lyst til at være?

Det, som jeg allerhelst vil, er at være troværdig og ærlig. Jeg prøver at skrive mine indlæg, så de er mest muligt inspirerende og motiverende. Og hvad vil jeg så med det her? Jeg vil meget gerne høre, om det er mig, der er for nærtagende. Jeg vil meget gerne være med til at sætte fokus på, at bloggere ofte bliver set op til, hvilket nogle virksomheder i den grad udnytter. Og så er jeg bare chokeret. Og det vil jeg gerne ytre.

Signature

2 KOMMENTARER

 • Hvor er det bare chokorende at nogle mennesker kan finde på at opføre sig sådan. Det lyder direkte konkurrenceforvridende. Godt du var stærk nok til at takke nej. Håber virkelig ikke det lykkes dem at overtale en eneste blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din opbakning! Det håber jeg virkelig heller ikke, at de lykkes med.
   Du må have en skøn aften.

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

This is motivation