Mød Susan Milo - del 4

Hvad er sundhed?

Det har været det helt store spørgsmål i denne uge for mit vedkommende. Jeg har været på kursus i denne uge på min uddannelse, hvor vi har deltaget i forskellige workshops og været til forskellige foredrag.

Det sundhedssyn, der skal undervises i den danske folkeskole er det brede, positive sundhedssyn. Det er et sundhedssyn, der fastholder det komplekse i individets sundhed og tænker sundhed ind i individets totale livssituation. Modsat forholder et snævert, negativt sundhedssyn sig kun til at man er syg, eller man ikke er syg.

Når jeg skal ud at formidle sundhed i den danske folkeskole, og når jeg formidler mit syn på sundhed i forbindelse med bloggen og med min Instagram, så skal jeg have en vis grad af troværdighed.

“Hvis du vil tænde, så må du brænde”

Jeg skal ville noget, jeg skal selv brænde for det – for at kunne tænde og motivere andre. Jeg vil hurtigt falde igennem og på den måde fremstå utroværdig, hvis jeg ikke føler for det, jeg formidler.

Det har været et utrolig spændende kursus, og jeg tager en helt masse ny viden med derfra. Vi skulle i grupper fremstille et produkt og et oplæg omkring hvad sundhed er for os, og hvordan vi tænker at det kunne formidles i folkeskolen.

Der kom dette produkt ud af denne uge:

http://www.youtube.com/watch?v=mwut_yR4-WA

Jeg er lidt stolt af denne video, som er den første video, jeg selv har klippet og redigeret 🙂 Oplægget omkring hvordan vi forestiller os det kunne implementeres i folkeskolen forestiller jeg mig ikke, at I kan have interesse i 😉

Ville bare lige dele videoen med jer! Håber I synes om den.

/Trine Theodora

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Susan Milo - del 4