Nye tider på bloggen

Har det altid været sådan?

IMG_3284Foto: Danica Chloe

Der er noget jeg har gået og tænkt over på det sidste… Når jeg siger på det sidste, så mener jeg måske et års tid. Det hele startede egentlig, da det var ved at blive tid til et folketingsvalget sidste år. Jeg kunne stemme for anden gang i mit liv, og som den fremragende medborger jeg er, så skulle min stemme naturligvis ikke gå til spilde.

Jeg er i takt med min stigende alder begyndt at forholde mig mere og mere til politik, til de forskellige partier og følger da også med i både nyhederne og på de sociale medier. Jeg har dog overvejet at stoppe fuldstændig med netop det – for der skal altså ikke mange Facebook-tråde til at gøre mig smådeprimeret… Jeg føler  – og det gælder i øvrigt alle partierne – at der hele tiden bliver sagt ét og gjort noget andet. Jeg er med på, at der skal et flertal til at ens politik kan gennemføres og at parti aldrig kan få deres egen politik 100 procent igennem uden kompromisser… Men stadigvæk!

Er det bare, fordi jeg bliver ældre og begynder at følge mere og mere med i hvad der foregår i vores lille land, eller har politik altid været så sindssygt deprimerende og ophidsende? Har det virkelig altid været sådan, at man ikke kan stole en skid på nogen af de folkevalgte på Borgen?

Jeg har aldrig været i tvivl om, hvad jeg ville stemme, når jeg fik muligheden, og krydset er også blevet sat det samme sted de sidste to gange, hvor jeg har modtaget et valgkort. Med den nuværende situation på flygtningefronten bliver jeg også kun mere og mere deprimeret for hver dag, der går… Jeg har ikke lyst til at skabe politisk debat her på domænet, så jeg vil nøjes med at sige, at jeg ikke bryder mig om tingene, som de ser ud nu 😉 Så vil jeg lade det stå åben for fortolkning.

Men helt ærligt – den politiske scene, det politiske spil, politikerne selv – har det altid været som at cykle i modvind at følge med og prøve at regne ud, hvad de mener og hvad de står for? Er det bare, fordi jeg er blevet ældre og mere oplyst, at jeg oplever politik som decideret op ad bakke – eller har det altid været sådan?

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

  • Michelle

    Jeg er 22 år, men jeg har været politisk engageret længe. Jeg har sågar været kontaktperson i det lokale ungdomsparti i min gymnasietid – point being: jeg har alle dage synes, at det poltiske spil er op ad bakke… Jeg respekterer dit valgt om ikke at ville starte en poltisk debat på dit site (ret fornuftigt! haha 🙂 ), men ud fra min opfattelse er nogle partier, eller nærmere fløje, langt mere flyvske end andre, når det kommer til at sige ét og gøre noget andet… Denne påstand trodser det generelle mediebillede en del, men hvordan mon diverse privatejede medier helst vil fremstille den nuværende regerings politiske tiltag….. Lad os bare sige, at jeg heller ikke er særligt tilfreds med den nuværende måde landets udfordringer bliver håndteret på…. 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye tider på bloggen