Jeg tager lige på ferie

Happy Black Friday ★ Spar 20-50% på favoritter fra Garmin, 2XU og ICANIWILL

Affiliate links

Der er Black Friday derhjemme, hører jeg 😉 Et af de mange koncepter, som vi kan takke vores amerikanske venner for! I skal naturligvis ikke snydes for de gode rabatter, og jeg har derfor samlet nogle favoritter i kategorien “Pisselækker til træning” til jer herunder:

trinetheodora-icaniwill-hummel-underamour-fitnessblog icaniwill-seamless-trinetheodora-fitness Spar 20% på ALT fra ICANWILL 

Jeg elsker jo tights, der fremhæver mit bagparti mest muligt fordelagtigt, og ICANWILL må altså siges, at ha’ fået en plads i mit træningstøjselskende hjerte. De øverste er de såkaldte “Comfy tights” som med sine syninger viser benene flot frem og som har en bred kant med bindebånd i taljen. Find dem lige her.

Nedenunder ICANIWILL’s bedste bud på seamless tights. Kvaliteten er helt fantastiske og de bliver siddende, hvor de skal pga. elastiktypen i taljen. Jeg har beskrevet dem mere her og ellers kan de klikkes hjem lige her.

De 20% er ligeledes på nyheder, og her vil jeg lige henlede jeres opmærksomhed på disse Perform Tights i den mest cool kaki-farve. Bemærk især den høje, brede talje og de lækre deltaljer på benene.

★ Miiego Wireless headphones
Det er sjældent det sker, men i anledningen af Black Friday er der også rabatter at hente på de trådløse Miiego-høretelefoner. Intet mindre end 35%. Jeg har beskrevet dem her, og ellers er der et direkte link til dem, hvis du klikker lige her.

trinetheodora-crossfit-wod-fitness-blog-2SPAR 30% på ALT fra 2XU

Når det kommer til kompressionstræningstøj, så er der meget få, der kan konkurrere med det skønne brand from downunder: 2XU. I forvejen har Workoutshop Danmarks laveste priser på mærket, men der er yderligere 30% at spare i denne weekend. Mine favoritter er uden tvivl PTN Midrise-modellen, som jeg er i ført på billedet ovenfor. Jeg har skrevet om dem her, og du kan finde dem lige her.

trinetheodora-garmin-forerunner-235-workoutshop-4★ Spar 40-50% på GARMIN 

Til sidst vil jeg henlede opmærksomheden på en af de store spillere i træningsregi: Garmin. I min optik kan ingen – absolut ingen – konkurrere med Garmin, når det gælder teknologi og gadgets. Jeg knuselsker (ja, så meget, at jeg lige brugte et ord, jeg hader) mit Forerunner 235, og jeg har det på hver evigt eneste dag. Det kan du læse om her. Modellen jeg har på er ikke på tilbud, men til den helt kræsne – så er en af Garmins topmodeller, Fenix 3, på knaldtilbud til 2199 kr! Det er den lækreste gadget til dig, der elsker træning – eller den ultimative gave til manden, der (næsten) har alt. Vejledende pris er 4599 kr, så slå til inden søndag. Du finder det lige her.

 


Alle tilbud i dette indlæg gælder fra i dag og til og med på søndag.

Happy Black Friday ★

signatur

1 KOMMENTAR

  • Anonym

    PUHA du er jo bare tyk og stor. Fatter ikke man gider se ud som dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg tager lige på ferie