Jeg er helt vildt umotiveret

Ham har jeg været heldig med

Jeg havde sådan en dejlig og sjov aften i går! Først var jeg i Musikhuset og se Christian Fuhlendorffs standup-show sammen med M, min lillebror og hans kæreste. Jeg skreg af grin i halvanden time simpelthen! Jeg er helt vild med, når komikere går til grænsen (og over den) for, hvad man “må” sige, og det må man sige Fuhlendorff gør. Efterfølgende skulle jeg til min venindes 25 års fødselsdag, som endte med en tur i byen…

Nå, men her til morgen vågner jeg så op til den skønneste lille overraskelse! M er hos sin bror denne weekend for at hjælpe ham med nogle forskellige ting, så jeg er alene hjemme sammen med lille nys. Her til morgen vågner jeg så til følgende besked: “Godmorgen skat, jeg har været her og gået med Nullen, så du kan bare sove videre. Husk det først er mandag i morgen“. Sidste del refererer til, at han lige havde købt to trøfler fra Langenæsbageriet og en cola zero med til mig, som jeg elsker. Årh, han tager sig af mig, selv når han egentlig slet ikke er hjemme. Det er simpelthen det sødeste… Det er de små ting der tæller. Særligt efter 5 års parforhold. Jeg synes, jeg har været heldig med min M i hvert fald!
trinetheodora-kage-fitnessblog-kæreste

Tusind tak min skat <3

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er helt vildt umotiveret