Om selviscenesættelse, at være kritisk og at hvile i sig selv ★

Guide ★ Squat proof tights

Indeholder affiliate links

Vi har vel alle sammen ét par tights, som vi bruger igen og igen. Det gør vi, fordi der er fantastisk komfort og bevægelighed i dem, fordi de fremhæver vores ben og bagparti på en god måde og får os til at føle os lækre. Der er mange tights, som sidder helt fantastisk, som gør at bagdelen synes større eller som holder den uønskede mavedelle inde. Der er bare ét problem: Er de gennemsigtige, når man squatter?

De fleste af os føler ikke for at vise de øvrige medlemmer i centeret, hvilken farve g-strengen har i dag, og det er sgu da også ligeså ucharmerende, som lavtaljede bukser på en cykel 😉 For at tights i min optik er noget ved, så skal de have en bred elatisk i taljen, de skal være tilpas stramme, men elastiske nok til, at jeg kan bevæge mig frit og så skal de have en neutral farve. Sort er jo altid en vinder, men jeg må sige, at grå lige nu er en stor favorit! Jeg har samlet nogle forskellige tights, som alle er lavet i et tykt nok materiale, således de er squat proof:

IMG_9149Reebok Nylux tights HER // Reebok tie back top HER

Jeg har efterhånden en del tights fra Reebok – og jeg elsker dem! Disse mørkegrå Nylux tights har bred elastik i kanten, de er elastiske i stoffet, men sidder godt til og så giver de en flot, rund numse. De har flade syninger, der ikke generer huden, man kan ikke se sved igennem og efter en del vaske, er de stadigvæk pæne og fnuldrer ikke. De koster 450 kr og kan løbes lige her.

rabatkode-til-workoutshop1-1Reebok tights HER // Reebok tie back top HER

Disse lysegrå tights har bred elatisk i kanten, de er utroligt bløde i stoffet, hvilket giver stor bevægelighed og komfort, og de fremhæver bagpartiet helt vildt meget, men de strammer ikke til på benene. Grundet den lyse farve vil sved kunne ses, dog skal man svede relativt meget. De fnuldrer ikke efter flere vaske. Disse Reebok tights koster kun 250 kr lige her.

imageNike Epic Run (ligner) HER

Nike går man aldrig galt i byen med, og jeg har efterhånden prøvet en del af dem. Modellerne “Epic Run” og “Legendary” er sindssygt gode tights, som ikke er gennemsigtige. Dem på billedet er en Epic Run model, som er dejligt bløde og lækre til både træning og løb. Min favorit er dog disse Nike Legend tights, som jeg har haft op til flere par af (de koster 400 kr). De dur sgu til det hele! I forhold til Nike er min erfaring, at Nike Pro tights er en smule gennemsigtige ved squat på grund af det tynde materiale.

headstand-trinetheodora-reebok-fitnessblog-squatproofReebok WOR tights HER // Under Armour tanktop HER

Min tredje Reebok-anbefaling går til disse skønne all round-tights, som bliver siddende, hvor de skal og som også er svedtransporterende. De har bred elastisk, er elastiske i stoffet samt sidder til på kroppen. De har ligeledes flade syninger, der ikke generer og kan sagtens tåle at blive vasket, uden at de bliver stive i det. Det er en skøn basistight, som står i 350 kr lige her.

trinetheodora-karitraa-workoutshop-squat-proofKari Traa Kristina tights HER // Adidas hoodie HER

Den nye Seamless-serie fra Kari Traa er virkelig, virkelig lækker. Jeg må sige, at som anti-Kari Traa-pige, så er jeg imponeret. Jeg er faldet pladask for disse fine, lysegrå Kristina-tights. De har et fantastisk fit, de er “syet ind/rippet” om lår og under balderne, hvilket betyder bagdelen får et løft og lårene strammet ind. De er lavet i svedtransporterende materiale, de følger kroppens bevægelser, har en silikonekant i den fine multifarvede elastisk, dem holder dem på plads og så er de utroligt funktionelle. Og squat proof! Bravo, I must say. De koster 498 kr lige her. Jeg vil anbefale, at man vælger dem ét nummer større end normalt!

IMG_8863Og hvad så med 2XU tights…. Man kommer ikke udenom, at det er en sindssygt god kvalitet, som 2XU leverer. Fantastiske tights med kompression, som sørger for fx bedre blodomløb og stabilisering af musklerne, og de sidder simpelthen fantastisk. Jeg løber ikke i andet!. De fleste vil dog opleve, at de kan være enten en smule eller meget gennemsigtige på grund af det tynde materiale. Jeg har indtil nu haft 2XU i str. M ligesom ALLE mine øvrige tights, men må erkende, at man kigger lige ind. Jeg har nu prøvet at bestille et par to numre større, altså str. XL, og nu har jeg ikke et ligeså stort problem med gennemsigtighed. Det er altså et dilemma mellem hvor meget kompressionseffekt, man vil ha’ og hvor gennemsigtige, de bliver. Det betyder selvfølgelig også meget, hvor stor eller lille ens numse er. Jeg fylder generelt mine tights meget ud 😉

Jeg har har selv alle tights i det her indlæg, så jeg står indenfor, at de er squat proof, og jeg står indenfor, at det er gode tights 🙂 Kommentarfeltet er som altid åbent for spørgsmål; jeg sidder klar her i den anden ende til at svare..

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

10 KOMMENTARER

 • Julie

  Hej Trine 🙂 Jeg har virkelig haft stor glæde af din lille guide, men er ved at have alle de her tights, så søger lidt en opdateret guide 🙂 Laver du snart en opdateret guide med squat proof tights og måske en liste med dem du har prøvet som er gennemsigtige? Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ved du hvad, det vil jeg gøre! Tak, fordi du nævner det! X

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Super fedt indlæg Trine! Jeg har dog et spørgsmål ang 2XU og et nummer op i størrelsen – de falder ikke ned på din løbetur såå???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Hvarre

  Tak for svar 🙂 Lige et opfølgende spørgsmål – har du oplevet at de ‘glider’ ned når du går op i størrelse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Hvarre

  Hej Trine
  Måske et spørgsmål lidt udenfor kategori, men jeg sidder og overvejer at købe et par 2xu mid rise bukser. Jeg har i forvejen et par ‘almindelige’ 2xu tights, som jeg er super glade for, men hvor jeg vil give dig ret i, at de måske ikke er de bedste at squatte i. Det virker dog til at mid rise modellen er en lille smule tykkere i stoffet, ved du om dette er tilfældet? Mit dilemma går nemlig på, om jeg skal købe mid rise i et nr større end dem jeg har nu, og gå på kompromis med kompresionen, eller om jeg godt kan bibeholde den størrelse som jeg har i forvejen, da stoffet er en smule tykkere 🙂 Rigtig god dag til dig – du er seriøst for nice på din snap😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Hej Lise. Det er samme skæbne Midrise har, men det kan helt klart afhjælpes ved at gå en størrelse op! 😀 Rigtig god dag til dig også – og tak! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hej Trine 😊 Er der nogen af disse tights, som har binde-snor i linningen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Hej Karina, kun dem fra Nike 🙂 de øvrige har en bred kant, som holder dem oppe og dem fra Kari Traa har silikonekant, så de ikke glider ned.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om selviscenesættelse, at være kritisk og at hvile i sig selv ★