Sukkerfri april er slut…

Gode råd søges

Jeg har fået ny header, synes egentlig den er meget pæn. Og jeg er ikke den eneste, der synes skriften er så flot, for det har smukke Maya synes i lang tid også! 🙂 Kan I lide den?

Anyways, det er ikke det, jeg vil spørge om. Som I ved (nævner det jo ellers nærmest aldrig?.) skal jeg løbe Aarhus City Halvmarathon den 8. juni, der er mit første nogensinde. Jeg glæder mig virkelig meget og efter min positive oplevelse til iForm-løbet, har jeg virkelig lyst til at løbe endnu et officielt løb inden juni.

Jeg har tænkt, at jeg ville deltage i Alt For Damerne-kvindeløbet i Aarhus den 25. maj og så deltage på 15 km-distancen. Det er 14 dage før halvmarathonet og skulle være et testløb i min forventede pace. Det som jeg gerne vil høre er, om det er en god ide? 🙂 Giver det ikke meget god mening, at løbe en sidste lang distance inden selve konkurrencedagen 14 dage før?

Jeg vil meget gerne høre jeres erfaringer, mening, holdning, gode råd – for jeg har virkelig lyst til at melde mig til løbet 🙂

Signature

8 KOMMENTARER

 • Hej.
  Jeg må lige komme med en kommentar til dette indlæg – ikke om løbeturen for det har jeg endnu ikke selv helt styr på hvad som er skidt og hvad som er godt.
  Men din header derimod vil jeg gerne rose, super billede af dig og skriften, FANTASTISK! Vilden med stilen, hvad hedder den skrifttype, kan du afslører dette?
  /Louise
  http://therunningblog.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har samme plan med at bruge 15 km ruten til at teste halvmarathon tiden og har flere kollegaer, der gør det samme, så lyder som en god idé:) Alle dem dee løber 15 km den dag er garanteret nogen der, skal løbe Århys City

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Jeg vil også sige, at det løb kan du sagtens melde dig til det løb ingen problemer overhovedet.
  Det vil være perfekt træning op til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en fin distance 14 dage før løbet, synes jeg. Før mit første halvmaraton løb jeg faktisk hele distancen et par uger før – jeg ville ligesom være helt sikker på, at jeg nu også kunne når først jeg var til løbet… Haha, så tosset… tor 15 km er mere passende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Ja, 14 dage før er perfekt. Jeg løb 17-18 km 14 dage før op 10 km 6 dage før og så synes jeg virkede for mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  14 dage før er umiddelbart ret perfekt til den sidste lange tur efter min mening i hvert fald. Så jeg siger go for it 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sukkerfri april er slut…