My Heroes ★ Marie Louise Cramer

Give away ★ Træningstøj fra Kari Traa (Afsluttet)

Sponsoreret af Workoutshop & Kari Traa

Nu skal vi rigtigt holde søndag! Jubiii, det er længe siden, jeg har givet noget væk her på bloggen, men i dag skulle det simpelthen være. Jeg tænker, at I takt med vejret bliver bedre, at vi får flere og flere solskinstimer, så får man efterhånden lidt forårsfornemmelser. Jeg ved ikke med jer, men når jeg tænker på forår, så tænker jeg ud med det gamle og vinterdeprimerede – og ind med noget nyt og mere farvestrålende; derfor har jeg fået fingrene i et pænt (og nyt!) sæt træningstøj fra Kari Traa til en af jer! giveaway-karitraa-ws-trinetheodora

Nå, men sådan her er du med:

  1. Smid et like i min Facebooksides retning lige her
  2. Skriv en kommentar her på bloggen; måske du vil fortælle mig noget sjovt, hyggeligt, forårsagtigt

Rigtig god fornøjelse – og rigtig god søndag, venner 🙂

Der findes en vinder søndag den 6/3 2016

UPDATE: Der er desværre store problemer i kommentarfeltet, og jeg har derfor valgt at lukke det. Jeg ved desværre ikke, hvad det skyldes… Jeg har prøvet at rette fejlen og søge hjælp hos nogen kloge, men det er ikke lykkes at fikse problemet tilfredsstillende 🙁 Det beklager jeg. Tak til alle jer, der har haft mulighed for at deltage – og tak til alle jer, der har prøvet. Jeg offentliggør vinderen i morgen formiddag.

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Næste indlæg

My Heroes ★ Marie Louise Cramer