1 år

Første del er nu slut

I dag har jeg været til min sidste undervisningstime på universitetet, og jeg har nu været i Hamilton i 15 uger. Det er slet ikke til at forstå at mit studieophold faktisk er slut… Det hele er gået så hurtigt, og jeg føler slet ikke, at jeg er færdig med at være her. Jeg mangler at aflevere én enkelt opgave, og så går jeg ikke i skole hernede mere. Det er virkelig surrealistisk, og det er faktisk ikke helt gået op for mig endnu… Jeg har gået på to forskellige hold hernede, og det har virkelig været to virkelig gode hold! For det første har undervisningen og mine undervisere været rigtig gode, men der har også været en masse skønne medstuderende, som jeg har været glad for at gå i klasse med (har også lige linket til min blog til dem i dag, så bliver nok nødt til at skrive noget pænt om dem, I ved 😉 ej…). Det har på mange måder været en helt fantatisk oplevelse at være en del af Waikato University og møde så mange nye, spændende mennesker, have al undervisning på engelsk og skrive alle opgaver på et andet sprog. Jeg er ovenud lykkelig for min beslutning om at tage afsted på udenlandsophold, og jeg er faktisk virkelig ked af, at det er ved at være slut. Har bare lyst til at blive her forevigt…

På mandag starter del to af mit studieophold. Hele undervisningsdelen, altså selve semestret er slut nu, og på mandag starter jeg i tre ugers praktik. Det bliver virkelig også fedt! Jeg har mødt klassen, og det er de sødeste unger, som jeg skal undervise. Det bliver spændende at undervise på en skole, der er så anderledes fra den danske, at skulle undervise på engelsk (og iøvrigt undervise i ALLE fag!) og blive tiltalt “Miss Theodora” af de (noget mere) disciplinerede og høflige elever. Min praktiklærer vil desuden gerne have, at jeg underviser lidt i dansk også – så det skal nok blive en udfordring 😉 Nok har jeg dansk på seminariet, men jeg har jo aldrig undervist dansk som sprog…

Når mine tre uger i praktik er gået, så er det officielt slut med studieopholdet i New Zealand. Fuck. Det betyder et farvel til Hamilton, til huset, til mine fantastiske roommates og alle vennerne, som man har fået hernede. Den tid, den sorg – det kan jeg faktisk ikke rigtig forhold mig til på nuværende tidspunkt… Hold nu kæft, hvor jeg egentlig elsker det her sted.

Signature

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år