Thomas says #4

Forløb hos Thomas Moberg: Træningsplan #1

PT Thomas MobergSom de fleste nok er bekendt med, så har jeg på nuværende tidspunkt et forløb med personlig træner Thomas Moberg. Indtil videre er jeg svært begejstret for hans vejledning, kost- og træningsplaner; der er ingen tvivl om, at han er en rigtig dygtig træner, som ved hvad han snakker om og som tydeligvis brænder for sit fag.

Jeg har netop fået nyt træningsprogram, og det er derfor tid til, at I får at se, hvad der har været på den foregående plan. Som I nok kan regne ud, så deler jeg ikke planen i detaljer. Det er ikke fordi, jeg ikke må, Thomas er faktisk af den holdning, at det ikke er hemmeligt, hvad han laver – MEN af ren og skær respekt for, at det er hans arbejde og han tjener penge på det, så deler jeg det altså ikke detaljeret. Jeg håber dog I alligevel ikke kan finde inspiration til jeres egen træning.

Programmet har været delt i to dele, men begge dage har været helkropsdage. Hver træning er startet med 10 minutters opvarmning på en af cardiomaskinerne (løbebånd, romaskine, cross trainer, cykel) og med 10 minutter på foamrolleren (programmet til den kunne ha’ et helt indlæg for sig selv….). But here goes:

Del A
Goblet squat
DB incline bench press
Romanian deadlift
Pull downs supinated grip
Cable rows neutral grip
TRX side lunges
Face pulls

Del B
Front foot elevated lunges
Pull ups supinated grip
Glute bridge
Cable rows wide pronated grip
Walking lunges
Lying leg curls

Fokus i programmet har været hypertrofi, altså muskelvækst, og jeg har faktisk været rigtig glad for dette program. Det har været hårdt, men til at gå til – og så har det ikke taget mere end max en time (styrkedelen altså). Jeg kan allerede se kæmpestor forskel på min krop siden starten af januar. Den begynder at tage form igen, og jeg vejer på nuværende tidspunkt 5,2 kg mindre siden den 2. januar.

Kunne du også tænke dig et forløb hos Thomas Moberg? Så se hans udvalg her eller aftal et uforpligtende møde med ham på tm@performancegym.dk.

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thomas says #4