Nyt job - hvad så nu?

Første skoledag

trinetheodora-første-skoledagJeg har haft en virkelig god første arbejdsdag på skolen i dag! Jeg er blevet mødt af varme, smil og overskud hos mine nye kollegaer og chefer, og det betyder simpelthen så meget for mig med et positivt arbejdsmiljø.

Fordi skoleåret er startet inden min ansættelse trådte i kraft, så er jeg så priviligeret, at jeg får en mere “blød” start på lærerlivet. Det betyder nemlig, at jeg følges med en garvet lærer til at starte med og dermed har ro til at dus med arbejdsopgaverne og lære eleverne lidt af kende, førend jeg står med det hele selv. Ligeledes blev jeg mødt af en stor overraskelse fra morgenstunden af – jeg kender en af mine kollegaer fra studiet! Vi var nemlig i New Zealand sammen og blev faktisk færdiguddannet med en times mellemrum tilbage i midten af juni måned. Dét havde jeg bestemt ikke forventet! Vi har også vores lille kontor/forberedelse lige overfor hinanden og har ligeledes størstedelen af vores timer på samme årgang, hvilket giver os nogle gode muligheder for at arbejde tæt sammen. Dét er fedt!

Jeg skal ha’ langt størstedelen af mine timer i én klasse, hvor jeg skal undervise i dansk, idræt, engelsk, kristendom og historie – og hvor jeg ligeledes har klasselærerfunktion. Jeg kommer altså til at kende dem utroligt godt, og det glæder jeg mig helt vildt over.

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt job - hvad så nu?