Den populære Cloe tight er på tilbud

Væskeindtag: Før, under og efter træningen i sommervarmen

før-under-efter-træning-kosttilskud-bodylab-trinetheodora

Jeg skal da lige love for, at der er lummert i disse dage! Vejret er jo noget ustadigt som altid, men jeg har dog ikke oplevet, at det er decideret koldt udenfor. Og i den her uge kan man virkelig mærke, at varmen begynder at komme igen! Det kan man i dén grad også mærke, når man træner. Den dér trykkende varme! Det er jo vigtigt at få væske nok, når man træner – men især, når man træner i varmen. Ofte synes jeg faktisk ikke, at man føler sig specielt tørstig, og det betyder også, at man ikke nødvendigvis er opmærksom på eventuel dehydrering. Det kan derfor være en god idé at holde lidt regnskab over, hvor meget væske, man indtager i løbet af dagen og så ikke medregne væsken, man indtager under træning (jeg anbefaler denne app). Jeg er slem til at få mest væske lige før, under og efter træningen og så glemme resten af dagen, og det er ikke blevet bedre af, at jeg har fået en travl hverdag, hvor jeg ikke sidder med det samme ret længe ad gangen!

Nå, men i forbindelse med træning har jeg tilgengæld ret godt styr på mit væskeindtag. Jeg tager altid et-to scoop pre workout med cirka 500 ml vand 30 minutter inden træning for at få god energi, og jeg mærker tydeligt effekten! Under træningen har jeg BCAA i min 750 ml dunk, fordi BCAA (aminosyrer – optages hurtigere end protein) virker muskelmassebevarende og hjælper til at genopbygge muskelfibrene, der bliver nedbrudt ved træning (for så at blive opbygget igen – stærkere) og efterfølgende kan jeg godt finde på at snuppe en proteinshake. Det varierer om jeg blot blander et scoop med vand, eller jeg gør et nummer ud af det og fx laver en smoothie. Førstnævnte mest sandsynlig i hverdagen 😉

Før træningen: Preworkout ★ Spar 40 kr

Under træningen: BCAA ★

Efter træningen: Proteinshake ★

Affiliate links

Er du særligt opmærksom på dit væskeindtag, når der er varmt??

signatur

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den populære Cloe tight er på tilbud