EFTERSPURGT RABATKODE ★ Spar 20% på ALT på Workoutshop.dk

Tights, der fremhæver bagpartiet

Affiliate links

trinetheodora-icaniwill-hummel-underamour-fitnessblogNumsen er et ret populært kropsområde i fitnessverdenen i øjeblikket. Den såkaldte squat butt har vist overhalet sixpack på listen over kropsmæssige mål, har den ikke? 😉 Det kan jeg også bedre forholde mig til. Jeg har altid været rigtig stærk i min underkrop, haft store lår og et stort bagparti, så jeg passer for en gangs skyld lidt til fitnessmiljøets guideline 😉 Det tror jeg ikke, jeg har prøvet før, haha!

Nå, men det gælder jo om at fremhæve ens attributter, og jeg er derfor ikke bleg for at hoppe i en lækker tight (gerne i grå), der med sine syninger henleder opmærksomheden på min krops (og alle andres kroppes) største muskelgruppe. Jeg har valgt at fremhæve to par i det her indlæg (er man mest bare interesseret i tights, der med garanti ikke er gennemsigtige, så klik HER).

Du kan i øvrigt spare 20% på ALT, der linkes til i dette indlæg (og på resten af workoutshop.dk*) med rabatkoden:

Trine20 

Øverst ses en nyhed fra ICANIWILL, som findes med både sorte og hvide syninger. Det er netop disse syninger, som betyder at bagpartiet fremhæves på en fordelagtig måde. De er til den lille side størrelsesmæssigt (så tag et nummer større end normalt), men kvaliteten på dem er utroligt god! De er ligeledes squat proof – uanset hvor meget, man fylder dem ud. Find dem lige HER.

Jeg har stylet med en favorittop fra Hummel Seamless. Læs om den HER eller find den med det samme HER

Nedenfor ses den populære Hummel Cloe tight, og man kommer bare ikke udenom, at den sidder fantastisk. Den er ikke med garanti squat proof, men er fantastisk blød, behagelig og lækker. Jeg bruger dem både til hverdag (hvis man er til det) eller træning uden for meget benbøj 😉 Dem kan du finde lige HER. Jeg har sat dem sammen med en anden lækker seamlesstop fra Hummel Trainings nyeste kollektion, og den her har silikonekant forneden, så den bliver siddende. Lea-toppen findes lige HER.

trinetheodora-seamless-hummel-training-fitnessblog…og når vi nu taler seamless træningstøj, så kommer vi altså ikke udenom DISSE fantastiske tights. De er simpelthen så gode – ja, et musthave vil jeg kalde dem…

*Rabatkoden gælder dog ikke udsalgsvarer og elektronik

signatur

2 KOMMENTARER

  • Kristina

    Hej
    Jeg har lige modtaget de øverste icaniwill tights fra workOut shoppen. Snørren i livet sidder ikke i midten men mere mod venstre, jeg vil høre om det er det samme på dine eller måske er det en fejl

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERSPURGT RABATKODE ★ Spar 20% på ALT på Workoutshop.dk