Om at rejse væk

Farvel juni, hej juli

Juni er slut og det samme er mine to junichallenges. De gik for mit vedkommende ikke helt som forventet, men det har jeg der været en grund til. Det har jeg prøvet at sætte lidt ord på her. Jeg håber dog, at jer skønne læsere har fået squattet og løbet på livet løs, og jeg har i hvert fald kunne se på Instagram, at jeg har mange seje læsere, der har givet den gas. Godt gået! Det er fedt, når I tagger mig i jeres opslag, så jeg kan se, at I får noget ud af at læse med her på bloggen. Næste gang jeg laver challenge, så bliver det nok kun en uge ad gangen, det tror jeg fungerer bedre 😉 haha. Juni har været lidt hårdt, synes jeg, men gider sgu ikke tude over det. Helt ærligt, jeg er på vej til New Zealand lige nu?

hello julyOg derfor byder jeg juli pænt velkommen. Juli er i år ikke lig med sommer for mit vedkommende, men jeg får oplevelser som de fleste kun kan drømme om. Jeg starter på University of Waikato og skal snakke engelsk hver dag. Undtagen når jeg snakker med jer, så kan jeg holde mit dansk ved lige 😉 haha. Juli er feriemåneden herhjemme, så måske nogle af jer skal på ferie? Bliver juli måned også fantastisk for jer?

Det håber jeg. God måned allesammen – husk at kæmpe for det, I gerne vil, så vil alt godt komme til jer.

Signature

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at rejse væk