Frustrationer

Fail to prepare

…or prepare to fail!

Det synes jeg egentlig er et meget fedt citat… Lagde ud med at kalde indlægget: vejen til succes, men det er nok lige overgearet nok 😉 Jeg har haft min første dag i praktik i dag, og det betyder, at der kommer noget mere struktur på min hverdag, og at jeg bliver nødt til at lave madpakker. Det falder faktisk på et ret heldigt tidspunkt, eftersom tøjet begynder at stramme lige rigeligt. Jeg har derfor indkøbt en masse forskellige frosne grøntsager, fordi det er så dejlig nemt at koge dem eller smide dem på panden, og så lave noget kylling til og koge nogle æg. Fandme simpelt. Og ensformigt, ja, men det bliver det også at leve af cookies i længden. Jeg siger det bare! Så nu gør vi lige sådan her, og det har været skønt i dag. Da jeg lavede aftensmad nu her, så lavede jeg bare ekstra og fordelte i madkassen til i morgen og min buffer-boks. Derudover har jeg fået et godt forhold til champion, som jeg ellers aldrig har været begejsret for. De giver dog fornemmelsen af kød, og hvis der er noget, jeg ikke kan få nok af… ja, så er det kød!

1Anyways, jeg havde lavet en lignende madkasse til i dag allerede i går, og det var jeg meget glad for her til morgen. Jeg formåede nemlig at sove for sindssygt over mig her til min første dag i praktik. God start, Trine, du har virkelig styr på det. Jeg skyder dog skylden på tidspunktet, jeg har altså ikke skulle stå op kl 6 om morgenen på noget tidspunkt, mens jeg har været hernede. Kan heller ikke huske, hvornår jeg sidst har skulle det derhjemme… A-menneske? Nah, ikke rigtig. Så da jeg pludselig bliver vækket af skraldemændene udenfor, tager mig selv i at tænke “det er da lige tidligt nok til det” og kigger på min mobil; ja, så fik jeg sgu travlt. Så så man lige Trine blive klar på 10 minutter. Jeg forbløffer mig selv ind i mellem… At jeg så måtte skippe morgenmaden og bare kværne en banan, mens jeg halvløb ned til skolen, det er så noget andet – og ikke lige just det bedste udgangspunkt for mit back on track-projekt. Men jeg har dog været succesfuld alligevel, så high five til mig selv!

However, food prep fungerer bare rigtig godt, og det er virkelig lækkert at høvle grøntsager indenbords igen. Jeg har ikke holdt mig tilbage på cookie-fronten den seneste tid, det kan jeg ligeså godt indrømme. Jeg holder det simpelt, fordi det fungerer godt for mig.

Screen Shot 2014-10-20 at 6.37.37 PMJeg håber på, at jeg kan holde mig på sporet gennem praktikken, så der lige kan blive smidt lidt af det overflødige på sidebenene… Og indtil nu går det bare mega godt 😉 Men dagen er selvfølgelig heller ikke slut endnu, haha! Forbereder I jeres måltider? 🙂

Signature

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frustrationer