En uge som slacker

Et afbræk fra hverdagen

Der er rigtig dejligt i Blåvand. Jeg kan rigtig godt li’ det her lille sted. Og det gør det kun endnu bedre, at jeg er her sammen med Michael. Vi har lånt et skønt sommerhus, og jeg helt igennem nyder det! Der findes ikke noget bedre, end at komme lidt væk fra hverdagen og bare nyde hinandens selskab. Det tror jeg virkelig, at vi har haft brug for 🙂

Vi ankom i går, hvor vi lige kom lidt på plads, handlede ind til dejlig aftensmad og ellers bare sank ned i sofaerne og nød tosomheden… og sårn 😉 Dagen i dag startede med æg og rundstykker, en laaang gåtur gennem klitterne ned til vandet med Lady, en tur til Esbjerg for at gå i biografen og se Mænd og Høns, jeg fik spontant endnu et hul i øret, vi tog til træning og så hjem til dejlig lasagne. Nu har vi igen indtaget sofaerne, der er ild i pejsen og en god film på tv. Det er altså ret skønt det hele… Lige hvad jeg, han og ikke mindst vi har brug for! (…man må gerne kaste lidt op i munden over mig nu, men hvor er jeg bare glad for, at Michael og jeg er ved at få styr på det sammen)

I morgen skal vi igen ud på en dejlig lang gåtur, hvor vi også lige får lidt gang i kameraet, vi skal endnu en tur ind til Esbjerg, fordi vi fandt ud af i dag, at de har en skøjtebane!!! YES… så vi skal ud at skøjte og så nok lige træne, og derefter ser vi hvad dagen bringer 🙂 Ellers er det forresten superakavet at træne i et fuldstændig ukendt center – det tager jo 500 år, fordi man ikke ved, hvor noget er – og så tror jeg, at folk synes, jeg var lidt anstrengende, når jeg rendte rundt og flyttede rundt på udstyret. Haha!

IMG_3443

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En uge som slacker