Hygge er et ord...

Et af de bedre tilbud

ems2Nå, men glædelig bagjul! Jeg håber I alle er kommet helskindet gennem julen og at det har været dejligt. Jeg begynder efterhånden at være klar til det nye år med alle de udfordringer, det nu bringer med sig. Jeg har haft et meget blandet år 2014, men det sidste halve år har været fantastisk. Og nok om det nu 😉 Jeg føler mig som ny, selvom jeg egentlig går og er lidt træt i de her dage… Det nok fordi jeg ikke har nogen rutiner i øjeblikket, og især på madfronten bliver det godt at få strammet op. Jeg var ellers nede at træne i dag – kæft, det var da en ynk! Min styrke er da godt nok sat godt tilbage… og derfor glæder jeg mig helt vildt til at vi skriver 2015, så jeg kan komme igang med at smide kiloene igen og blive stærk 😉

En træningsform, som jeg helt sikkert kommer til at gøre mere i, og som I helt sikkert kommer til at høre mere til er EMS træning. Elektronisk muskel stimulering. Kort sagt, så får du en dragt på med elektroder, som sender impulser til dine muskler, mens du laver forskellige øvelser. 20 minutters EMS træning svarer til 3 timers almindelig fitness. Fandme i orden, hvis man gerne vil have suppleret den almindelige træning, eller bare ikke har tid til at komme så meget nede i fitnesscenteret.

OG – nu til det gode; hvis du bor i nærheden af Valby, Hellerup, Odense eller Fredericia, så har du i weekenden den 3. og 4. januar mulighed for at få en prøvetime til bare 100 kr! Alle centrene holder åbent fra kl. 9-20, og hvis du opretter dig på dagen får du lige smidt en startpakke efter dig, hvilket giver dig en besparelse på i alt 1716 kr! Så helt ærligt, tag mor eller kæresten eller en veninde eller whoever under armen, hop ned til EMS BodyPOWER og få sparket godt gang i det nye træningsår.

ems3Hop ind på emsbodypower.dk og book din prøvetime – og ellers kan du da trykke lige her. Jeg garanterer en anderledes træningsoplevelse, og jeg garanterer at I får ondt i dagene efter 😉 Og godt nytår.

Trine Theodora Xx

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hygge er et ord...