Jeg er

Er jeg kold og kynisk?

IMG_6481
Jeg har efterhånden fået at vide rigtig mange gange, særligt i forbindelse med at lære nye mennesker at kende, at jeg har en hård attitude og er meget anderledes, end de først forestillede sig. Det er selvfølgelig en god ting, at jeg overrasker positivt, men det kan nogen gange godt undre mig, at det kommer bag på de fleste at jeg faktisk er rigtig sød.
Det er klart, at man får et indtryk af, hvem jeg er, når man læser bloggen eller følger med på Instagram. Jeg er ofte hård i mine indlæg og tegner ofte et ret sort/hvidt billede, men det betyder absolut ikke, at jeg mener, at jeg har den eneste rigtige holdning; jeg vil altid gerne diskutere mine synspunkter. Som regel har jeg gode intentioner med mine mere kritiske indlæg, men jeg holder mig heller ikke tilbage, når det kommer til at sige min mening højt og tydeligt, dog er jeg også klar til at tage eventuelle hug for det. Har det altid været sådan? Nej, absolut ikke, men jeg er stolt af, at jeg tør at stå ved mine meninger uanset hvor uenige andre måtte være.

Måske det er dét, der får folk til at vurdere, at jeg er hård – nogen gange endda kold – men i virkeligheden er jeg faktisk meget tilforladelig. I virkeligheden er jeg faktisk enormt følsom, jeg har let til tårer, men er også utroligt temperamentsfuld. Jeg er omsorgsfuld, hvilket gør mig dygtig til mit arbejde med mennesker; både i ældreplejen, men også i forbindelse med mit lærerstudium. Og så er jeg utroligt loyal overfor mine nærmeste. Alt sammen gode nok kvaliteter, hvis jeg selv skal sige det 😉

Måske min attitude er hård. Måske mine ord kan være hårde. Men jeg kender efterhånden mine egne grænser, og jeg finder mig ikke i nogen former for uretfærdighed – jeg er ikke bange for konfrontationer og måske er det en af årsagerne til, at mange har dømt mig på forhånd. Jeg er aldrig ude på at såre nogen, for det ved jeg godt, hvordan føles. Der var engang, hvor mit selvværd var ikke-eksisterende og hvor jeg gjorde alt for at passe ind. Efterhånden som jeg er blevet ældre, har jeg arbejdet på at bygge mit selvværd op og turde stå ved, hvem jeg er – i stedet for at underkaste mig andre. I den forbindelse har jeg helt sikkert opbygget en attitude, en facade, op omkring mig, som betyder at jeg kan fremstå utroligt hård og ligeglad. Men det betyder ikke, at det er sådan jeg er.

Alle fortjener at være stolte af dem selv. Alle fortjener at kunne holde hovedet højt – selv i modvind. Jeg tror alle møder fordomme, og jeg tror, at det er svært at være fuldstændig fordomsfri overfor andre – uanset hvor smilende, imødekommende og åbne de så iøvrigt er. Er jeg hård, kold og kynisk? Måske. Men det er ikke alt, jeg er.

Kender I til at andre har en bestemt opfattelse af jer og ofte bliver overrasket, når de så lærer jer at kende?

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er