Forløb hos Thomas Moberg: Træningsplan #1

En uge som slacker

fitnessblog-trinetheodora-gymnordic-emsAltså altså altså… Jeg har simpelthen været den vildeste slacker den seneste uge. Det startede med 5 aftenvagter i rap ude på plejehjemmet, hvor der simpelthen blev serveret det lækreste kage. Det kunne jeg altså ikke lige holde mig fra… Jeg har jo tabt 5,2 kg på 4 uger, ikkå? Det måtte fejres. Problemet med det, er, at jeg ikke har spist sukker i en måned, så jeg skal lige love for, at jeg har betalt prisen i cravings. Det ene tager hurtigt det andet, og pludselig har jeg mistet overblikket over mit indtag.

I denne uge har jeg heller ikke formået at passe min træning ordenligt. Bevares, jeg har da styrketrænet to gange og trænet EMS to gange, så lidt har jeg da lavet…. Men med 3 dage på arbejde i København, hvor der ikke ligefrem blev forberedt mad, ja, så har jeg levet af de nemme cafeløsninger. Jeg kan tydeligt mærke det på kroppen, jeg kan se det, men på den anden side, så går det nok også alt sammen. Jeg har med vilje valgt ikke at veje mig i denne uge, fordi jeg har indtaget alt for meget mad – og mange flere kulhydrater end jeg har den seneste måned. Det betyder selvfølgelig også, at jeg binder en helt masse væske, og jeg gider ikke, at vægten giver mig en lussing, fordi jeg har givet lidt slip i en uges tid.

Jeg har en smule dårlig samvittighed, og så alligevel ikke – der skal også være plads til at afvige fra planen, når hverdagen en gang i mellem falder udenfor normen. I stedet for vil jeg glæde mig over, at der er en ny uge, hvor jeg igen kan få rettet fokus ind, selvom det bliver hårdt, når jeg pludselig craver hurtig sukker igen. Plus at jeg nu også er meget mere sulten hele tiden, og der skal en større mængde mad til at mætte mig, fordi mavesækken bliver udvidet, når man maser mere mad ned i den, end der kan være.

Men jeg har haft en god uge! Der er kommet styr på følelserne, jeg har arbejdet en helt masse, blevet lært op i nyt job, været i København og Odense, set to savnede New Zealand veninder og hygget med Michael. Så er det hele ikke helt så dårligt alligevel 🙂 I morgen tager Michael og jeg i sommerhus nede i Blåvand, og hold nu kæft, hvor jeg bare glæder mig. Bliver virkelig dejligt med lidt tosomhed. Michael går heldigvis rigtig meget op i sin egen træning også, så det får vi naturligvis presset ind, selvom vi ikke er hjemme. Jeg er virkelig glad nu, og det er virkelig dejligt. Så fuck sådan en slacker-uge, det er heldigt der er en helt masse andre uger, og det er heldigt at fokusugerne generelt er i overtal. Så skal det hele nok gå 🙂

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 KOMMENTARER

 • Trine

  Super dejligt indlæg og rigtig god sommerhustur til jer!! 🙂
  Nu bliver jeg nysgerrig… Hvilket plejehjem arbejder du på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine M K

  Har også lige haft en slackeruge med al for meget snacking og al for usund kost. Det skal der rettes op på i morgen! Op på hesten igen for os begge 🙂 og god tur i sommerhus til jer to

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forløb hos Thomas Moberg: Træningsplan #1