En cool og multifunktionel sportstaske ★

En uge i billeder ★

trinetheodora-30


Jeg har holdt fri fra arbejde den seneste uges tid, så Michael og jeg har været lidt på tur i Jylland. Det har været dejligt at få koblet lidt af fra det hele, fordi det næste lang stykke tid står på arbejde, arbejde og arbejde. Jeg tænkte, at det kunne være hyggeligt at høre lidt om ugen, der gik – bare i billeder, så forbered jer på massiv visuel fremstilling i det følgende: 

trinetheodora-1Vi har parkeret i DOKK1’s p-hus (i Aarhus). Det er sgu alligevel en oplevelse 😉 Her kører man ind i sin egen boks og så forsvinder bilen under jorden. trinetheodora-3 trinetheodora-6 trinetheodora-7 trinetheodora-9 trinetheodora-4
Vi har været på Himmelbjerget og gå i en helt masse timer. Her startede min karriere som Poké-jæger iøvrigt. Michael er meganørd og har gamet hele hans liv, så han er pissegod til det. Jeg tror ligeledes, han er ret begejstret for, at der endelig er et spil, jeg gider interessere mig for – og spille ikke mindst! trinetheodora-8Jeg har fået hæklet lidt. Jeg har har nu gang i denne kaninrangle, en kaninbamse, ugle, suttesnore og en sprutte. Jeg må snart ha’ mig en nål til at sætte øjne og diverse på, så de kan blive færdige. Og lære at hækle øjne i øvrigt….trinetheodora-12 trinetheodora-11 trinetheodora-10Vi har været på spaophold i Vejle. 8 timers spa, lækker frokost, fodbehandling og massage, solbadning og afslapning. Det var fandme en dejlig dag og absolut ikke sidste gang, vi tager sådan en dag! trinetheodora-13 trinetheodora-14 trinetheodora-15trinetheodora-24 trinetheodora-25Vi har været på camping i Lønstrup i Nordjylland. Vi har begge to camperet hele vores liv. Jeg synes stadigvæk, det er bomben. Michael er blevet lidt et luksusdyr… Men vi kan begge to blive enige om, at det er pissehyggeligt. Og så er der altså ret smukt i det nordjyske. trinetheodora-19 trinetheodora-18 trinetheodora-17 trinetheodora-20 trinetheodora-21 trinetheodora-22 trinetheodora-23Vi har været på tur i Skagen, stået ved “Verdens Ende” (hvor Kattegat og Skagerak støder sammen) og spist lækker, dansk mad og store is. Nullen har ligeledes været meget begejstret for arrangementet! trinetheodora-26 trinetheodora-27 trinetheodora-28 trinetheodora-31 trinetheodora-29 trinetheodora-30Vi har været en tur i Blokhus, hvor vi kiggede ind og hilste på min skønne samarbejdspartner, Janne Lykke fra LYKKEbyLYKKE i den fysiske butik i Hune. Hun er simpelthen skøn! I samme omgang smuttede vi en tur på lækre Blokhus strand – men hold nu kæft, man kan mærke på priserne, at det er et turistområde… Og det er jeg simpelthen ikke særligt nede med! 😛 trinetheodora-33 trinetheodora-34 trinetheodora-35Jeg har fået set Anna, min amerikanske veninde, som jeg boede med i New Zealand. Vi har gået en lang tur på Moesgård, hvor vi mødte kæle-ildere og kiggede på vikingekamp. Der er nemlig lige straks træf, hvis man er vild med den slags. De går i hvert fald all in ude på Moesgård, må man sige! trinetheodora-32 trinetheodora-37 trinetheodora-36Og så har jeg spillet en helt masse Pokémon GO. Det er fandme et godt spil – så kan man mene, hvad man vil om selve universet! Spillet er hyggeligt, udfordrende, sjovt og så motiverer det til at komme udenfor og bevæge sig – og dét skal man ikke underkende, hvis du spørger mig 🙂 I dag, tirsdag, havde jeg en Poké-date med Johanne, og så har jeg foruden brugt det meste af dagen på det. 22.000 skridt er det blevet til i alt – det sker meget meget sjældent for mig, og det synes jeg faktisk er lidt fedt! 😉


Alt i alt har jeg haft en dejlig uge. Jeg har fri de næste to dage, så der vil jeg få trænet, set nogle af mine veninder og slappe af. I den kommende tid vil det ikke være fridage, jeg har flest af, så jeg vil nyde det så længe, det varer 🙂 Jeg håber, at I nyder jeres ferie, hvis I har det – og ellers så rigtig god arbejdslyst til jer også! 

SNAPCHAT: TRINETHEODORA

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 KOMMENTARER

 • Line

  Hvor i vejle var det i var på ophold? – Det ser nemlig alt for skønt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Det var vi på Comwell Kellers Park 🙂 Det var rigtig skønt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • V

  Ej hvor et hyggeligt opslag! Syntes at du er fantastisk at følge, og så er din hund er to die for!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En cool og multifunktionel sportstaske ★