Give Away #1: VINDEREN

En status på det hele

IMG_1163

Jeg er for tiden inde i en rigtig god periode med hensyn til motivation. Jeg er virkelig motiveret for tiden, selvom vægten absolut ikke samarbejder med mig. Og hvordan går det så med vægten?

Jeg tog rigtig meget på hen over julen, både fordi jeg ikke trænede, men naturligvis også fordi jeg skovlede mad ind.. Mit overskud var lig med 0, og jeg magtede slet ikke at forholde mig til, hvad jeg egentlig gjort ved mig selv. I starten af januar vejede jeg 73,8 kilo – i november var jeg nede på 68,3 kg. You do the math…

Det er slet ikke i orden, at jeg tillader mig selv at tage så meget på henover julen, men der var desværre også nogle personlige udfordringer, som ikke ligefrem fremmede mit overskud. Nok om det. Jeg fandt motivationen igen den 10. januar (nørd, I know) og siden da er det gået op og ned vægtmæssigt. Jeg vejer i dag 70,9 kg – så der er ikke langt under 70 kg igen, som pt er målet! Jeg har selvfølgelig tabt knap 3 kg, men jeg ville på nuværende tidspunkt gerne ha’ smidt alt julefedtet, men vægten har absolut ikke været på min side. Fra midt januar til midt februar spiste jeg ingen former for slik, jeg spiste udelukkende sundt og fik trænet rigeligt – og alligevel kunne jeg tage 0,5 kg på i løbet af en uge.

Skærmbillede 2014-03-02 kl. 11.26.05

Sådan ser det ud fra den 10. januar og til i dag. Jeg vil bare prøve at illustrere at vægttab bare ikke er lineært nedadgående, men der vil være udsving og der vil komme en mur eller to, som man skal bryde igennem, men som man bliver stærkere af!

Jeg holder mig selv motiveret ved, at jeg sidste år vejede 84,4 kg i januar – så jeg er jo allerede godt på vej. Jeg holder mig selv motiveret ved at tænke på den forestående sommer. Jeg nægter simpelthen at skulle trække maven ind i år! Jeg VIL kunne tage en bikini på, og så være stolt og glad for min krop – ja endda lade mig fotografere i bikini uden at tænke over, om det nu er en træls vinkel og så videre, og så videre.

Men jeg synes lige, at I skulle have en opdatering på det hele. Jeg har nok været en smule uklar på det område, fordi jeg naturligvis synes det var totalt uinspirerende at tage så meget på, når det hele gik så godt…

Moving on… Et andet mål, som jeg har i år er at løbe mit første halvmarathon! Det kommer til at løbe af stablen den 8. juni, så der er 3 måneder til. Jeg har indtil nu løbet lidt på lyst, som jeg et eller andet sted tror er vigtigt i starten for at fastholde motivationen til at løbe. Jeg har dog brug for at få lidt mere struktur på, og jeg begynder fra i morgen at følge et program fra Løberen. Så må vi se, hvordan det går med det 🙂 Jeg vil selvfølgelig holde jer opdateret og I må endelig sige til, hvis I har noget på hjerte 🙂

Derudover vil jeg igen have struktur på mine måltider. Jeg tæller ikke kalorier for tiden og spiser bare efter min fornuft og bedste overbevisning – men jeg får nok lige rigeligt! Derfor tager jeg lige en måneds tid, hvor jeg har kontrol og struktur på mine måltider og kalorieindtaget. Jeg har brug for at der skal ske noget godt på min vægt fra nu af!

Ellers står min søndag på arbejde… Kan I have en skøn søndag! Husk at holde øje med min instagram i morgen, hvor jeg sætter konkurrencen om en hel kasse Goodlife proteinbars i gang!

Signature

6 KOMMENTARER

 • Simone

  Skønt, at du vil dele ud af den slags tanker – og trods det er en træls situation at være i, er det rart at vide, at man ikke er alene om i perioder at bande sin badevægt langt væk, og synes, at det er dybt uretfærdigt, at der ligges så megen tid og kræfter i træning og planlægning af mad når resultatet bare udebliver. SUK! Men med målet for øje, skal det jo nok lykkes på et tidspunkt – den indstilling kan jeg høre, at du har, og det er jeg sikker på er vejen frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din søde kommentar! Jeg tror der er mange, der har det sådan en gang i mellem – men du har ret; så længe man har målet for øje, så skal det nok gå!
   Jeg er utrolig målorienteret, men man må lære at stole på processen 🙂

   God aften!

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Flot og ærligt indlæg!
  Jeg synes ikke, at du skal “punke” dig selv i hovedet, fordi du har givet slip i julen; nok er det træls, men måske havde du behov for det – dels kan det være, det er dét, der netop gør, du er så motiveret nu, og dels kan det være, det var den måde, du kunne kapere de andre problemer på.

  Super flot du igen er motiveret – og virkelig vigtig pointe, at såvel vægttab som vægtøgning ikke er helt forudberegneligt; der vil altid være udsvingerne i kurven. Det bør jeg huske på noget oftere – Bør måske lave en linje, ligesom dig.

  God søndag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak for din kommentar, tager virkelig det du skriver til mig. For ja – det var nok det, der skulle til, for at jeg kunne kapere det andet 🙂

   Håber din søndag har været skøn!

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Du er ikke den eneste, der har taget så meget på over julen. Dog har jeg svært ved at finde motivationen igen og alt føles uoverskueligt. Det er bare SÅ træls :((

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det kan jeg godt forstå det er! Jeg håber du finder en god portion motivation snart 🙂

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away #1: VINDEREN