Tung styrketræning / GRATIS træningsprogram

En øv-dag

Åh, jeg har bare haft en træls dag. Faktisk bare en træls uge. Kender I de perioder, hvor man ikke føler, man kan få enderne til at nå sammen? Hvor man føler, der bliver stillet krav til én fra så mange sider om alt muligt forskelligt, som man hele tiden skal tage stilling til, følge op på og huske, så man bare har lyst til at give alle fingeren og så i øvrigt ikke forholde sig til andre end sig selv? Sådan en uge har jeg. Bliver irriteret over det mindste, har ingen overskud og er bare TRÆT. Træt, træt, træt dagen lang…

I dag starter min dag med, at jeg spontant kaster op. Midt på gaden på vej i skole. Fuldstændig ud af det blå. Hvad fanden sker der for det? Herefter skulle jeg skrive opgave med min studiegruppe med uro i maven og forestille at byde ind med noget… Jeg tog så til træning, og det var faktisk rart bare at skrue op for Alan Walkers “Faded” i mine beats og kun forholde mig til at flytte vægte fra A til B. Har I hørt det nummer? Det er virkelig godt… Da jeg kom hjem sendte jeg min BA-problemformulering til godkendelse, og hele det projekt nærmer sig bare med hastigere og hastigere skridt, det virkelig liv kommer nærmere, og det er virkelig svært at forholde sig til, synes jeg! Efter at have modtaget en uoverskuelig mail fra min vejleder, gik jeg kold på min sofa og vågnede først knap 3 timer senere. Endnu mere smadret og træt end før. Kæft, en dejlig dag!

Jeg gav mig så til at uploade et billede på Instagram, men blev ikke rigtig færdig med det. Jeg fandt et billede, jeg synes var pænt og ville så fortælle lidt om min skoddag – og så slog det mig… Hvorfor har jeg lyst til at dele så uinspirerende et opslag på min profil? Jeg bestemmer jo helt selv, hvad det er for en virkelighed, jeg fremstiller på mine sociale medier, så hvorfor ikke holde det negative for mig selv?

Det er nemt at skjule hverdagens udfordringer bagved de pæne, filtrerede kvadrater, men det ønsker jeg et eller andet sted ikke. Alle mennesker har dårlige perioder, alle mennesker kan få hverdagen galt i halsen, og når jeg i forvejen deler så meget af mit liv, så har jeg et eller andet sted også brug for at dele, når alt ikke går efter planen… Min virkelighed bliver ikke mere perfekt af at mange kigger med, så hvorfor fremstille den som om den er?

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

  • Mette

    Folk der kun dækker glimmerdage og ikke viser, de også har skoddage er kedelige… Og viser ikke hele dem.. so i Said it! Men altså mega øv dag og uge du har haft der! Krammer og håber dagen i morgen blir bedre!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tung styrketræning / GRATIS træningsprogram