Banancookies

En ny udfordring?

I weekenden, som vi netop er gået ud af, var jeg en tur i København sammen med min veninde, Sabrina. Min primære motivation for at tage derover i netop denne weekend, var, at Susan skulle løbe CPH Marathon. Jeg har for længe siden meldt ud, at jeg gerne ville komme og bakke hende op, og jeg holder naturligvis ord. Men jeg tager altså ikke hele vejen til hovedstaden for en enkelt dag, så derfor tog jeg derover i fredags og tog så hjem i går aftes.

Bryggen, solnedgang og Paradis-IS

Bryggen, solnedgang og Paradis-IS

Jeg har simpelthen haft den dejligste weekend, som startede med en tur i Tivoli for at prøve forlystelser, bruge alt for mange penge på at spille spil, som man alligevel aldrig vinder og for at høre L.O.C. Sidstnævnte hørte jeg dog kun meget lidt af, fordi der simpelthen var så mange mennesker. Efter Tivoli tog Sabrina og jeg i byen på Sunday Natklub, og som I nok ved, så er det meget sjældent, at jeg går i byen og endnu mere sjældent, jeg drikker drinks. Det blev dog til et par stykker, og mere skulle der ikke til for at gøre mig i rigtig godt humør 😉 Jeg stødte blandt andet ind i Jonathan Spang, hvilket er helt vildt i min verden. Hvorfor? Det kommer jeg nærmere ind på i et senere indlæg (I er vilde med de her cliff hangers, right?). Vi var hjemme ved 6-tiden og da vækkeuret ringede 4 timer senere (vi skal jo op og ha’ noget ud af dagen…), så meldte der sig nogle seriøse tømmermænd – hold nu kæft, hvor havde jeg det dårligt! Lørdagen blev brugt på god mad fra Torvehallerne, fordi jeg ikke ser nogen grund til at stoppe McDonald’s i hovedet, fordi jeg har ondt af mig selv, masser af shopping og blev afsluttet med en tur på Islands Brygge for at se solnedgangen – virkelig smukt og hyggeligt! Søndag løb CPH Marathon af stablen og vi ankom på Bryggen (hvor start og mål var) ca. to en halv time efter den officielle start. Det var simpelthen en SKØN oplevelse og helt vildt at opleve, hvor forskellige folks reaktioner var på at krydse målstregen. Der var alt fra store smil, stolte ansigter, YES-råb, tårer, gråd, besvimelser og ben, der knækkede sammen. Det var helt vildt, at se hvor mange, der nærmest blev trukket over målstregen med samarit-båren trillende ved siden af dem, fordi de nægtede at ligge sig derop, før de var i mål. Både Sabrina og jeg blev helt rørt af situationen, høj på stemningen og fik flere gange gåsehud over hele kroppen. Derudover så var det helt fantastisk at se Susan gennemføre på trods af, at hun faktisk besvimede på den 32. kilometer. Hun er bare så sej, og jeg er så stolt af hende! Det begyndte så at regne hen imod slutningen, og det blev ved og ved – aldrig har jeg været så gennemblødt! Efter løbet og afsked med Susan og Tine, så tog Sabrina og jeg på Fisketorvet og mødtes herefter med min gode veninde Anna, der er flyttet til København, og vi gik ud og spiste lækker vietnamesisk mad på Vesterbro inden vi vendte hjem til Aarhus igen.

Fruit sticks i Tivoli - Palæo i Torvehallerne - Tapas - LéLé Street Kitchen

Fruit sticks i Tivoli – Palæo i Torvehallerne – Tapas – LéLé Street Kitchen

selfs

Smoothien fra Baresso var jeg noget i tvivl om jeg ville have. Medarbejderen forsikrede mig dog om, at sådan en måtte jeg gerne få, når jeg nu trænede så meget. Det var simpelthen en af mine søde følgere, der var på arbejde på Molslinien. Hun satte sgu et smil på mine læber og jeg nød min 4-500 kalorier-smoothie 😉

Jeg fik for to uger siden muligheden for at løbe til CPH Marathon, man valgte at lade være. Jeg må sige, at jeg virkelig var fristet, fordi min 20 km-løbetur gik så godt. Jeg valgte dog at lade være af flere åbenlyse grunde: 1) min træning har på ingen måde rettet sig mod marathondistancen, 2) jeg kunne blive skadet, 3) det ville være for risikabelt og snothamrende dumt at tage en impulsiv beslutning om at løbe 42,195 km uden at have trænet mod det. Så? MEN – jeg har virkelig fået blod på tanden. På søndag skal jeg løbe 15 km til Alt For Damerne-løbet i Aarhus og om knap tre uger skal jeg løbe mit første halvmarathon her i Aarhus! Jeg glæder mig virkelig meget og har store forventninger til mig selv. Jeg regner med at det kommer til at gå rigtig godt, og jeg går derfor og leger med tanken om et marathon til efteråret. Jeg tænker, at jeg vil få udarbejdet en kost- og træningsplan af en professionel, der har erfaring med netop dette område for at sikre mig den mest optimale træning. Nu ser vi. Jeg blev noget inspireret af at være publikum til CPH Marathon, som jeg påtænker at løbe i 2015. Lad os nu se, hvad fremtiden bringer.

Jonathan Spang var heldigvis klar på at få taget billeder ;-)

Jonathan Spang var heldigvis klar på at få taget billeder 😉 Elsker især vores blitz-øjne

Jeg håber, at I også har haft en dejlig weekend og er klar til en ny uge!

Signature

2 KOMMENTARER

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banancookies