Kosttilskud ★ Her er min top 3 +1

En lille sejr

IMG_9040I går havde jeg bare den skønneste dag! Efter afleveringen af min bachelor i torsdags, har jeg bare været glad og fyldt med overskud! I går koblede jeg fuldstændig af med min veninde, Nina, forud for endnu en ny eksamensuge, som starter i dag. Jeg skal til at skrive eksamensopgave i mit sidste linjefag og venter i skrivende stund på offentliggørelsen af mit emne.

Nå, men i går var en dejlig dag! Ikke kun på grund af vejret, men fordi Nina og jeg bare hyggede os. Vi hang ud i solskinsvejret på altanen, var en tur på stranden sammen med Nullen, spiste god mad, løb en skøn aftentur og så film. Helt perfekt søndag!

trinetheodora-sund-frokost-fitnessblog-mrmumsLøbeturen var en kæmpe succes! Jeg lå 70% af tiden i den højeste pulszone med en gennemsnitspuls på 177 bpm, mens maxpulsen var helt oppe og ramme 195! Der er altså ikke noget at sige til, at jeg virkelig var presset 😉 Vi løb en 1 kilometersrute i mit kvarter, hvilket for mig betyder mentalt overskud, fordi den ene halvdel er ret hårdt pga. konstant stigning, mens den anden halvdel er flad eller går ned ad. Jeg kan derfor hele tiden “se frem til” en lille nedadhældning, mens 1 kilometer-mærket er på stigningen, hvor jeg kan finde motivation i at endnu en runde er gået. Det var 5 meget hårde kilometer, men fordi Nina hele tiden lå en smule foran mig og “trak” mig fremad, så lykkedes det mig at holde et jævnt, stabilt tempo. Anden halvdel er endda blevet løbet hurtigere end første halvdel!

Det var dejligt med en succesoplevelse på løbefronten, fordi man så har mere mod på at fortsætte. Her i starten forholder jeg mig ikke ret meget til pace og tid, men lægger i stedet for vægt på min puls og mit kondital, som mit Garmin-ur ligeledes tracker. I dag er benene ret tunge, men jeg satser ikke på at skulle bruge dem alt for meget til Gymnastics-træning senere 😉

Jeg håber, I får en dejlig dag!

løb-trinetheodora-løbeopstart-garmin-forerunner-fitnessblog

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kosttilskud ★ Her er min top 3 +1