Når Nike bliver hverdag

En lille aprilkonkurrence

Sukkerfri april er i fuld gang, og der er knap gået en uge i dag. Hos mig går det faktisk meget godt, og jeg har ikke haft de helt store cravings. Jeg har så heller ikke skulle gå forbi en skål slik endnu, så har ikke været udfordret ud over alle grænser 😉 Jeg tillader dog mig selv mørk chokolade på min morgengrød, fordi det kan jeg simpelthen ikke undvære og jeg mener ikke, at man kan sidestille det med usund sukker.

Anyways, sidder du derude og synes det er lidt svært – og måske specielt har synes det har været svært her i weekenden, så vil jeg gerne prøve at skubbe lidt til motivationen. Så derfor laver vi lige en lille konkurrence!

april konkHvis du vil være med, så skal du HASHTAGGE dit bedste sukkerfri april-billede (eller video) på instagram med #trinetheodoradk og så er du med i konkurrencen om et kilo lækker chokoladeproteinpulver 😀 Man må meget gerne være kreativ, og det behøver ikke nødvendigvis at være et lækkert sukkerfrit alternativ, men måske din yndlings træningsøvelse, et billede hvor du har modstået en fristelse eller blot et øjeblik fra din hverdag, hvor du er ekstraglad på grund af aprilchallenge. Skriv gerne på billedet, hvorfor netop DU har fortjent at vinde!

Det eneste krav er at billedet er fra april måned, så hvis du mener du allerede har postet vinderbilledet, så skal du blot hashtagge det, så jeg kan se det 🙂 Er I med på den?

Rigtig god fornøjelse!

Signature

// Vinderen bliver trukket den 1. maj og bliver offentliggjort her på bloggen 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når Nike bliver hverdag