Min kampdag

En god nyhed!

Der kommer til at ske ændringer på bloggen. I går har jeg nemlig underskrevet kontrakt med Bloggers Delight, hvilket betyder, at jeg bliver en del af deres premium-netværk. Det er jeg virkelig glad for – og stolt over! Jeg har hele tiden haft tanken i baghovedet, men satte ultimativt kursen mod netværket her i det nye år. Jeg ville nemlig gerne skabe mit univers, etablere mig selv i min kategori og have loyale læsere, før jeg ville ind i et blognetværk. Fordi jeg dermed føler, at jeg virkelig har fortjent min plads! Og fordi jeg har været glad for at kunne selv 🙂

For bloggens udseende betyder det et nyt design, en topbar og det betyder også, at der vil blive annonceret på bloggen. For mig kommer det blandet andet til at betyde, at der vil sidde nogle mennesker og varetage hele den kommercielle del af min blog, hvilket vil give mig nogle andre muligheder, og det vil betyde at jeg ikke længere selv skal fedte med alt det tekniske! Alt, jeg skal forholde mig til, er, at producere noget indhold. Det bliver virkelig virkelig dejligt, og jeg glæder mig!

Bloggen vil fortsat hedde TRINETHEODORA.DK, jeg vil blive ved med at blogge som jeg gør og skrive om, hvad der optager mig. Så på den måde, vil der ikke være de store ændringer; det bliver blot lidt anderledes at kigge på!

Jeg glæder mig til at starte et nyt blogkapitel, og jeg glæder mig til at se, hvilke muligheder Danmarks største blognetværk kan give mig. Jeg er i hvert fald rigtig glad, og så glæder jeg mig sgu til at få nyt design altså! For nu kan jeg bare fortælle, hvordan jeg vil ha’ det! Jeg behøver ikke selv forholde mig til at skulle ind og rette i CSS og HTML-koder… Selve overflytningen vil nok tage et par dage, hvor der så ikke vil være adgang til bloggen, men jeg skal nok lige advare jer, inden det sker 🙂

Jeg håber, at I også er glade!

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

1 KOMMENTAR

  • line

    Hvor er det SKØNT, Trine!
    Jeg glæder mig til at følge dig mens du når endnu en milepæl for din blog 🙂

    Alt held og lykke herfra!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min kampdag