Øvelse gør mester

Eksamenstid – jeg har brug for dig!

IMG_6066

Jeg har haft en skøn weekend fyldt med dejligt selskab til bl.a. julefrokost, god træning og biograftur. Næste weekend bliver anderledes alvorlig. I dag har jeg øvet mig på mit eksamensprogram til eksamen, der nemlig allerede er i næste weekend. Jeg glæder mig helt vildt til at komme på den anden side, forhåbentlig som holdinstruktør i Stram Op – og helst med en fin karakter. Det har været et forløb, der har udviklet mig og rustet mig til at komme ud og undervise i Fitness Worlds centre, og jeg har derudover fået mig nogle nye, gode veninder, hvilket jeg er utroligt glad for!

Min eksamen ligger:

Lørdag den 23. november, kl 8.15-9.10
Fitness World Jens Baggesensvej, Århus N

Det er allerede muligt at booke holdet via internettet eller ved hjælp af Fitness Worlds app. Det er vigtigt for mig at understrege, at man IKKE behøver at være medlem for at deltage i min eksamen! Man skal blot meddele i receptionen at man skal deltage i eksamen, og så bliver man lukket ind. Derudover behøver man ikke at have prøvet noget lignende før, selvom det selvfølgelig er en fordel. Man kan sagtens komme som nybegynder 🙂

IMG_5871

Det ville betyde virkelig meget for mig, hvis så mange så muligt havde lyst til at komme den dag. Det vil på mange måder gøre eksamen lettere for mig! Jeg ved godt at det er tidligt på en lørdag, men så er man da oppe og igang 😉
Jeg lover et varieret og hårdt program med garanti for sved på panden – og jeg lover at være morgenfrisk den dag, selvom jeg er til min mors fødselsdagsfest dagen før. Og selvom jeg ikke er god til den tidlige morgenstund.

JEG HÅBER at I er gode til at komme op om morgenen og at I har lyst til at komme og bakke mig op til min instruktøreksamen. Det ville betyde rigtig meget for mig 🙂

/Trine Theodora

SKRIV EN KOMMENTAR

 • Rikke

  Hej Trine, det bliver da en spændende lørdag for dig og jeg vil gerne møde op og “hjælpe” med din eksamen. Jeg tænker dog lidt på om man ikke risikerer, at der ikke er plads, når nu der ikke er tilmelding? Jeg kommer nemlig fra Horsens, så hvis jeg skal køre til Aarhus tidligt lørdag morgen, vil jeg da gerne være sikker på, at der er plads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • trinetheodora

   Det er da vel nok sødt af dig! Det er meget usandsynligt holdet bliver fyldt op, både fordi det er en eksamen – men også fordi den ligger på det tidspunkt som den gør 😉
   Er du medlem hos fitness world?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Hej igen, nope er ikke medlem, men kan godt se, som du siger, det er jo tidligt lørdag morgen, så hvad er oddsene 🙂 Jeg vil se om ikke jeg kan få arrangeret det, så jeg kan komme og deltage. Jeg mødte dig ved Knæk Cancer løbet i Risskov og synes du har taget en super sej rejse mod et sundere liv. Det giver respekt fra mig, når man selv tager et ansvar for hvordan man vil leve sit liv. Thumps up 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trinetheodora

   Ja, det tænker jeg ikke skulle være noget problem 😉 Kunne være fedt, hvis du kom.
   Tusind tak skal du have! Er jeg glad for. Ja, jeg kan godt huske vi mødtes, hvor du fortalte mig din historie. (Har skrevet et mere fyldstgørende svar til dig, på din kommentar på mit andet opslag)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

   Sorry – øv Trine. Jeg måtte desværre droppe, at møde op og støtte dig da min mand blev kaldt på job tidligt lørdag morgen og sønnen kunne jeg ikke så godt lade være alene hjemme 🙁 Håber du havde en god eksamen og der var et godt fremmøde. Mvh’er Rikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, hvor spændende! Skal man slet ikke melde sig til nogen steder, hvis man ikke er medlem? Jeg er muligvis i Aarhus der, nemlig! 🙂 Kunne da være skide fedt at prøve!

  Mvh. Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • trinetheodora

   Hvis man er medlem i FW kan man melde sig til i deres bookingsystem, er man ikke medlem kommer man bare og siger i receptionen at man skal deltage i eksamen 🙂
   Kunne være helt vildt fedt, hvis du kunne komme!! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej igen!
   Jeg har lige fundet ud af, at jeg altså er i Aarhus her i weekenden, så jeg vil meget meget gerne være med! Men jeg har altså aldrig prøvet det før – men er super klar!
   Er spændt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • trinetheodora

   Hvor fedt!!! Det skal nok gå godt alligevel 🙂 Vi ses i morgen tiiiidlig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ej altså – lige den weekend, jeg ikke er i Århus. Og så er det endda ellers i “mit” center!
  Sender al god karma og held og lykke! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • trinetheodora

   ØV 🙁 synes der er mange der er udenbys den weekend!
   Men det er der jo ikke noget at gøre ved 😉 Mange tak for god karma!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Øvelse gør mester