Fail to prepare

Du er jo helt væk

Jep, den overskrift er henvendt til mig selv… fordi seriøst, jeg er jo helt væk! Jeg formåede endnu engang at sove for sindssygt over mig her til morgen forud for min anden dag i praktik. Altså, jeg har ikke engang nogen erindring om at vækkeuret ringede. Er det mon et hint til, at jeg sover for lidt?! Nah, næppe, og det er vist bare en dårlig undskyldning. Jeg blevet revet ud af skønhedssøvnen, da min roommates kæreste banker på (havde jeg instrueret ham i dagen forinden, hvis jeg ikke var oppe, når han stod op), og så fik Trine endnu engang travlt as fuck… Er det lame at omtale sig selv i 3. person? 

Jeg forbløffer dog mig selv ved at nå i bad, kaste makeup i skærmen, semi-tørre håret, få tøj på, pakke tasken og være ude af døren på ca. 12 minutter. High five til mig selv, det må være fra militærtiden, hvor alting skulle foregå lidt hurtigere end det var muligt. Jeg måtte igen kaste en banan i hovedet på vejen i skole, og jeg har i dag (for første gang i lang tid) mærket reel sult. Havde helt ondt i maven ved middagstid, fordi frokost er først kl 13 – og havde ligesom kun indtaget en banan siden kl 8. Ikke særlig holdbart her i firmaet 😉 Og hvor var jeg endnu engang lykkelig for min pre-made madpakke… Jeg regner med at komme op i normal tid i morgen, men bliver nok nødt til at skifte vækkeursteknik. Har også fået min kammerat til at love at han ringer, når han står op… fortjener det næsten ikke – haha!

Lavede en lille film på vej i skole… ja ja, det havde jeg da også lige tid til. Kan dog ikke få den til at virke, men den var også relativt indholdsløs…. :p Jeg håber at I får en dejlig dag 🙂 Jeg skal bruge aftenen på at forberede matematikundervisning til i morgen… ender nok med at blive helt god til det. Mon jeg kan tilføje det til CV’et så? 😉

Signature

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fail to prepare