At analysere medier kritisk

Du er inspirerende, mand!

Ved I hvem, der får for lidt opmærksomhed her i blogland? Mænd. Mænd får alt for lidt opmærksomhed. Og jeg mener ikke dem der, der står og pumper deres steoroidekrop nede i Fitness World, men dem, der tager deres træning seriøst. Jeg er ikke selv for god til at give dem opmærksomhed, og jeg skal da blankt indrømme at jeg stort set udelukkende følger kvindelige bloggere og kvindelige instagrammere. I guess that is about to change…

I dag, da jeg sad til forelæsning og surfede på Facebook (ej, Trine…), så faldt jeg over denne artikel hos Inside Fitness, og i det kvarter, det tog mig at læse interviewet og glo på billederne, hørte jeg absolut ikke, hvad der foregik omkring mig. Jeg var simpelthen fuldstændig opslugt. Normalt vil jeg mene, at jeg er rimelig skarp i multi tasking, men når noget får min fulde opmærksomhed, så forsvinder de evner… Hvilket altså var tilfældet her.

danielmøllerBillede herfra

Nu kunne jeg godt sidde og sælge Daniel (ham på det^ billede) ved at fortælle om hans (ellers ret imponerende) sixpack, men det var faktisk ikke den (også ret stereotypt, hva?), som jeg synes er virkelig godt ved interviewet.  Jeg synes virkelig, at han har fat i den lange ende. Jeg synes, at han er vanvittig inspirerende. Jeg blev ikke på noget tidspunkt irriteret undervejs af hans ord (det er godt i min verden)(er det for meget med alle parenteserne?), og jeg synes han fremstiller et virkelig sundt, afbalanceret og velovervejet forhold til hans kost og træning, som jeg virkelig tager hatten af for.

Han slutter interviewet af med følgende: Jeg mener mange har tendens til at stoppe før tingene egentligt er begyndt, eller når det bliver hårdt. Folk er typisk bevidste om deres mål og har en plan til at starte med, nok fordi det er ganske stimulerende og uforpligtende at tale om. Begejstringen varer, lige indtil det går op for folk hvor meget det egentlig kræver af indsatser og fravalg. Så stiller man sig tilfreds og falder tilbage i de gamle vaner.

Spot on, man.

Jeg følger ikke specielt mange mænd, fordi jeg synes det kan være svært at relatere til dem. Men der er bare et eller andet drive hos mænd, der er meget dedikeret til sund kost og træning, og det er lige præcis dét drive, som jeg synes er at finde hos Daniel, og som jeg bliver virkelig inspireret af. Han virker så almindelig (på den gode måde), og jeg er ret sikker på, at han bliver succesfuld i hans fremtidige arbejde som personlig træner og kostvejleder. Fordi jeg tror, at han er et virkelig motiverende og behageligt menneske, der ved hvad han snakker om i denne store verden af sundhed.

Jeg vil derfor på det kraftigste anbefale jer at læse Daniels interview lige her, og derefter vil jeg opfordrer jer til at hoppe forbi instagram og følge ham der: @danielbmoller. Jeg vil dog ikke, piger, anbefale jer at følge hans kostplan… damn… 3000 kcal under cut? That is what that testosterone is all about… 😉

3 KOMMENTARER

  • Marie

    De findes – de der inspirerende mænd!
    Prøv at tjekke Mussetrussen ud (https://mussetrussen.wordpress.com/). Han er bodybouilder og beretter om det samt sit hønsehus-projekt og alt muligt andet mærkeligt. Lidt stenet, men virkelig sjov blog! Han skriver godt og linker glad til de artikler han nu har oppe andre steder. Flere af dem er enormt spændende. Jeg får altid lyst til at løfte noget tungt af at læse hans ting, selvom det ikke er så tit jeg kigger forbi.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At analysere medier kritisk