Et afbræk fra hverdagen

Det vidste du nok ikke lige…

IMG_4617

 1. Jeg er mega patriotisk. Hvis jeg har muligheden for at flagre med Dannebrog, så tager jeg den. Jeg elsker mit land, og det blev kun forstærket af at være ude at rejse. Jeg er stolt af Danmark, stolt af at være dansk – og kan jeg vise de rød/hvide farver frem, så gør jeg det. Det samme gælder for Aarhus. Min by. Dejlige Aarhus.
 2. Jeg elsker at diskutere. Og har altid gjort det. Jeg er hende der, der gerne vil diskutere bare for diskussionens skyld. Jeg er vild med at argumentere, at pille andres argumenter fra hinanden eller at blive klogere af andres synspunkter. Ofte argumenterer jeg gerne for en holdning, jeg egentlig ikke selv har, fordi jeg synes diskussionen i sig selv er sjov. Jeg har ordet i min magt, og jeg er rigtig god til det – men jeg kan altså bedst li’ at få ret 😉
 3. Jeg er en kæmpe sucker for solnedgange. Generelt synes jeg, at himlen er rigtig fascinerende. Det er så smukt, når himlen skifter farve, og det er så afslappende at se dagen gå på hæld og solen forsvinde. Det er kommet efter mit halve år på den anden side af verden, fordi det var rart at tænke på, at når solen gik ned i New Zealand, så stod den op i Danmark. Og nu kan jeg bare ikke få nok.
 4. Jeg bander rigtig meget – og er ret sarkastisk. Jeg bander også for meget. Det gælder både på dansk og på engelsk. Men jeg opdager det simpelthen ikke, det flyver bare ud af munden på mig. Derudover er jeg enormt sarkastisk, og egentlig snakker jeg bare ikke særlig pænt. Jeg kommer virkelig til kort, når jeg underviser børn – der er det sprog altså ikke særlig kærkomment 😉
 5. Jeg elsker stand up. Helt vildt. Min favoritter er Anden og Tobias Dybvad (som jeg forresten skal ind og se i Aarhus i marts!!!)
 6. Jeg magter ikke kaffedrikkere. Ja, undskyld til… alle, efterhånden. Det skal mest forstås som, at jeg slet ikke magter følgende statement: “Ej, jeg kan simpelthen ikke starte min dag uden kaffe. Bliver nødt til at få en kop kaffe. Vi skal lige ha’ kaffe inden vi gør noget!” Stop dig selv man… I vil nok også kunne udlede af dette, at jeg ikke selv drikker kaffe og dermed slet ikke kan forholde mig til det. Synes bare det virker så ladt, at man ikke kan gøre noget som helst uden at ha’ drukket kaffe. Kom lige ind i kampen altså…
 7. Jeg synes, jeg ser tyk ud uden min navlepiercing. Jeg har haft ring i navlen siden jeg var 15. Og hvis jeg tager den ud nu, så synes jeg, at jeg ser vanvittig fed ud. Det ser bare helt forkert ud!
 8. Jeg har 10 piercinger. Jeg er vild med det, og jeg elsker mine piercinger. De 7 af dem sidder forskellige steder i ørene, så har jeg en dermal piercing under øjet, ring i tungen og i navlen jf. punkt 7. Og nej, jeg er ikke færdig – min næste bliver enten “inden i” det ene øre eller i “gællen” lige ved siden af øret.
 9. Min all time favoritserie er Criminal Minds. Og jeg forstår slet ikke, at alle ikke har set det. Jeg har set samtlige sæsoner flere gange, men mine favoritsæsoner er uden tvivl sæson 4-6. Det er også mit yndlingshold af agenter, der er med her. Lige pt er sæson 10 lige kommet til Danmark, og jeg følger trofast med på Kanal 5 hver onsdag.
  IMG_4671
 10. Jeg hader mine fortænder. Jeg har haft bøjle på i over 2 år i mine yngre dage, men var efterfølgende helt elendig til at bruge min natbøjle og sådan… Nu er mine visdomstænder så på vej ud for fuld styrke, og de kommer for det første skævt ud og skubber derfor til hele gebisset, så nu er mine fortænder ultraskæve igen. Jeg synes det er SÅ grimt, men magter heller ikke betale for tandlægebesøget…
 11. Jeg har aftjent værneretten i Forsvaret. Værneret – kvinder, værnepligt – mænd. Same shit. Jeg aftjente min værneret hos Ingeniørregimentet i Skive tilbage i 2011. Det var megafedt. Jeg fik dengang HRU-kontrakt (Hærens Reaktionsstyrke Uddannelse aka. professionel soldat) med kamptropperne i Holstebro… men kunne på det tidspunkt ikke overskue at skulle 6 måneder væk fra Michael, selvom han bakkede mig op i en udsendelse til Afghanistan.

Trine Theodora XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

5 KOMMENTARER

 • Line

  Criminal MINDS ! <3 <3 <3 <3 <3 <3 Reid <3 <3 <3 MORGAN <3 <3 hæhæ ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Hansen

  Du fik virkelig et kæmpe smil frem på læben hos en sand kaffedrikker! 😉
  Synes din blog er fantastisk, debatterende, provokerende og inspirerende læsning! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt enig i den med kaffen! Synes faktisk det er direkte latterligt at tillægge noget man kan drikke så meget magt – altså, slap nu af!

  Og Criminal Minds – genial serie 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Kan virkelig tilslutte mig den med kaffen!
  Og folk har endnu mere end tendens til at sige: “Hvordan kan du gennemføre en uddannelse UDEN kaffe?”

  Arg come on, lad os liiiiige tage det roligt. Så vigtigt må kaffe ikke være for nogle. Så er den vist galt på nogle andre parametre!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et afbræk fra hverdagen