Teamdag og et program til rygtræning

Det bedste jeg har gjort for mig selv

I lang tid i hvert fald. Træningsmæssigt. Jeg er simpelthen så glad for tiden! Træningen går bedre end den har gjort i meget meget lang tid, jeg glæder mig til at komme afsted hver gang, og nu begynder jeg også at mærke, at jeg bliver bedre. Kommer i bedre form. Jeg er virkelig blevet bidt af en gal Crossfitter, det må jeg altså sige 😉 Det passer godt til mig, og jeg synes virkelig, det er sjovt og udfordrende.

trinetheodora-workoutshop-crossfit-copenhagen-spartanSquat proof Reebok tights HER // Hummel Training top HER // Kari Traa sportstaske HER

I dag var jeg afsted til en WOD sammen med min kære træningsmakker, og det er måske én af de træninger, jeg er mest stolt af. Ikke bare fordi jeg gennemførte, men fordi jeg ramte dagsformen spot on. Programmet var følgende:

A. Dødløft 10 x 2

B. “Purple haze” (WOD)

27 burpees
27 pull ups
27 kettlebell swings
27 wall balls
27 DB snatch
27 burpees

Time cap 15 minutter

Jeg snuppede 130 kg i dødløft for to gode gentagelser, hvilket var den tungeste stang på holdet. Det er jeg stolt af, fordi dødløft er jeg altså ret god til. Jeg forventede til gengæld at være sidst i WOD’en, men det viste sig, at jeg fik disponeret rigtigt, så jeg endte faktisk med at blive først færdig med en tid på 9:59 minutter. Det kom helt bag på mig, men jeg tillod mig at være stolt af mig selv. Jeg skriver mig normalvis ikke op på tavlen, men det gjorde jeg sgu i dag!

trinetheodora-workoutshop-crossfit-copenhagen-spartan-2Efterfølgende regnede sveden bogstavelig talt af mig, og pulsen hamrede rimelig hårdt inde i brystkassen! Jeg er simpelthen så glad for, at jeg valgte at følge hjertet (omg det lyder frelst) og gav fingeren til andres mening og meldte mig ind i Crossfit Copenhagen. Jeg udvikler mig fysisk på så mange parametre, og jeg er allerede blevet meget mere alsidig.

Måske jeg pludselig får en åbenbaring på kostfronten også, hvem ved 😛

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

 • Sabrina

  Kære Trine.
  Med inspiration fra dig og en veninde meldt jeg mig også ind i crossfit for ca. 2 måneder siden. Og jeg er så småt også ved at være bidt af det. Jeg er ret vild med stemningen på en WOD og føler mig sgu ret badass. Så tak for din inspiration og motivation. Og så fortsæt det gode arbejde, din blog er rigtig god og meget ærlig. Det kan jeg rigtig godt lide.
  Hilsen Sabrina
  PS. Jeg satser også på det med kosten kommer løbende 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Kære Sabrina. Ej, hvor sejt! Dejligt du kan li’ træningen og stemningen! 🙂
   Tusind ta kfor dine pæne ord i øvrigt! Haha, ja, det kost er simpelthen ikke altid lige let!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Teamdag og et program til rygtræning