Ugens 30 minutter #5

Den ultimative lyd

Når jeg skal sætte mig op til et virkelig tungt løft eller en benhård workout, så betyder musik utroligt meget for mig! Når jeg er til crossfit er de fleste instruktører gode til at give den god gas på lyden, og det betyder bare mere, end man lige forventer. Når jeg træner alene har jeg altid et sæt gode hørebøffer på, som kan levere en fantastisk bas i min øregang.

Den her sang herunder. Den er fandme for fed. Prøv at lukke øjnene, forestil jer I står overfor en kæmpe udfordring, og disse toner brager frem – er man så klar, eller hvad? Fokus – og fuld fart frem!

PS. Musikvideoen ved jeg ikke lige, hvad jeg synes om…. Men fuck det, det er alligevel ikke den, der kommer ud gennem højtalerne 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugens 30 minutter #5