ICANIWILL MUSTHAVES ★

De nemmeste proteinpandekager ★ Shake ‘n bake

trinetheodora-bodylab-proteinpandekager-fitness-sunde-pandekager-2trinetheodora-bodylab-proteinpandekager-fitness-sunde-pandekager-4Hvem elsker ikke pandekager? Jeg gør i hvert fald. Jeg kan stadigvæk huske, dengang jeg var barn, når min storebror lavede en kæmpe bunke pandekager, som min lillebror og jeg konkurrerede om at indtage flest af. Jeg mindes, at min rekord var 13 pandekager i streg – med sukker og syltetøj, selvfølgelig. I dag går der meget lang tid i mellem, at jeg får en stak klassiske pandekager, men jeg får tilgengæld ret ofte banan/protein-pandekager.

Jeg elsker ligeledes mad, som er nemt og hurtigt at lave, og selvom det er ret let at bikse en omgang bananer, æg, havregryn og proteinpulver sammen, så er det endnu lettere at tilsætte lidt vand til en omgang pulver. Pancake mix fra Bodylab er ganske fornuftig i energifordeling og har et ret højt indhold af protein (33 gram), så de fungerer virkelig godt, når det skal gå stærkt og samtidig smage dejligt. På billederne har jeg lavet pandekagerne med “Ultimate Chocolate”, og de smager meget igennem af chokolade! Min favorit er dog uden tvivl “Chocolate Chip” pandekagerne, som ikke er (lige)så tunge i det. Pandekagerne bliver tykke og meget svampede, men man skal være opmærksom på, at de skal have meget kort tid på panden (hvis man spørger mig i hvert fald :P)!

Jeg blander 4 scoops pandekagepulver med cirka 100 ml vand, så massen bliver lind. Det giver 5-6 pandekager som vist på billederne. Jeg bager dem på en tør slip-let-pande, hvor der er fuld smadder på varmen, så giver jeg dem 1 minut på den ene side og noget, der ligner 10 sekunder, på den anden side. Det betyder, at det tager under 5 minutter at få en stak mættende proteinpandekager!

Der er til cirka 30-40 serveringer i en bøtte, og de kan fås til 99 kr lige nu HER.

trinetheodora-bodylab-proteinpandekager-fitness-sunde-pandekager trinetheodora-bodylab-proteinpandekager-fitness-sunde-pandekager-3

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

2 KOMMENTARER

 • Emilie

  Tak for det fantastiske indslag! Har lavet mine pandekager helt forkert i lang tid åbenbart, men jeg prøvede din opskrift i dag og det smagte fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ej hvor dejligt at høre!!! 🙂 Tak fordi du fortæller mig det!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ICANIWILL MUSTHAVES ★