Om ufrivillige træningspauser

Dagens træning og lidt om ego

IMG_0667Nike tanktop (ligner) – spar 40% HER

Billedet er rimelig irrelevant, må jeg sige. Altså for indholdet. Men eftersom jeg i skrivende stund ligner en, der har fået et bat i hovedet, så snupper vi lige det her 😉

Nå, men hvor var det bare skønt endelig at være tilbage i boxen til en WOD her til formiddag 🙂 Det er kun anden gang i denne uge, at jeg når til træning, og det er helt fint. Sometimes life happens – husk det. Det betyder bare, at jeg glæder mig endnu mere. Det var en virkelig god workout i dag, som efter en grundig opvarmning startede med 12 minutters power snatch on the minute – min yndlingsvægtløftningsøvelse! Det er utroligt, hvor meget mit ego kan blive presset til crossfit, eller mere specifikt; til vægtløftning. Jeg er vant til at være utroligt stærk og kunne flytte mange kilo, men det kan jeg slet ikke i samme grad, når stangen pludselig skal over hovedet, som den skal i vægtløftning. Både clean, jerk og snatch er teknisk utroligt krævende, og jeg bliver derfor nødt til at pakke mit mande-agtigt ego langt væk, når jeg skal løfte, fordi det hedder teknik over kilo. Det er faktisk svært! Jeg var afsted med min eks coach T i dag, og han er også helt grøn indenfor vægtløftning, så vi kunne rigtig pleje vores sårede egoer i fællesskab… Vi fik dog lidt at vores stolthed tilbage i den efterfølgende WOD:

3 runder á

1 minut wall balls
1 minut dumbell snatch
1 minut box jumps
1 minut push press
1 minut max calorie row
1 minut rest


Mine skuldre er pænt trætte nu! Jeg formåede at presse mig selv til flere gentagelser i hver runde og endte med at lave 83 i alt i sidste runde. Jeg giver box jump skylden for, at jeg ikke fik flere gentagelser end det. Det er langt fra altid, at mit hoved gider samarbejde med mig, når jeg skal hoppe op på den dumme kasse 😛 I det mindste tør jeg nu, det er da altid noget. Højden og tempoet må så komme henad vejen… Jeg håber I får en dejlig lørdag – jeg snupper endnu en aften på jobbet…

PS. Jeg har lige opdaget, at Sportmaster kører udsalg med op til 70% – og der er rigeligt med både Adidas og Nike på tilbud 🙂 Se lige her (affiliate links)

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om ufrivillige træningspauser