Repost: Ommøblering af kroppen

Dagens træning og en status

Jeg har deload i denne uge, hvilket betyder at jeg får nyt program i næste uge. Deload betyder, at man skærer 40% af alle sæts væk, men at man fortsat skal presse sig selv på kilo. Fx kan man bedre forholde sig til at sætte flere kilo på stangen, når man ved, der kun er 5 sæt i stedet for 8 eller 3 i stedet for 5 🙂

I dag trænede jeg ben sammen med Maya, som trænede med på mit program, der bød på tung dødløft, dynamisk squat og herefter supportøvelser i form af back extensions og split squats. Jeg føler stadigvæk mit dødløft er ret tungt, men jeg stoler på processen og kan jo allerede mærke en klar forskel på mit squat og min bænkpres efter rettelserne Casper og jeg lavede den anden dag.

I øvrigt startede min dag ret godt; jeg tog jo 700 gram på, mens jeg var i New York, hvilket jeg for det første havde forventet, men ligeledes havde det helt fint med! Det skal ikke være sådan, at jeg ikke kan tage på storbyferie med min mor uden at gå i panik over kost og mangel på træning 🙂 Det stadie er jeg heldigvis væk fra! Anyways, i morgen regnede jer derfor ikke med den store forandring, da jeg kom hjem i lørdags og det dermed kun er 5 dage siden, jeg vejede mig sidst. Til min store overraskelse havde vægten dog taget et stort spring – nærmere betegnet 1,6 kg! Total uventet, og jeg ved egentlig heller ikke hvorfor… Uanset hvad var der dog kærkomment, for det betyder, at jeg nu er under 80 kg og pt vejer 79,4 kg. Jeg har dermed tabt mig 3,2 kg siden mit forløb med Casper startede for 3 uger siden 🙂

På grund af det store ryk på vægten har jeg ligeledes fået grønt lys fra Casper til en stor skål bland selv-slik i aften:

image
image

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Repost: Ommøblering af kroppen