Almost a half marathon

Choko/kokos muffins

Da jeg var ude at handle i går, så faldt jeg over (altså, gik forbi) en hylde med både kokosolie og kokosfibermel, som jeg ved bliver flittigt brugt hos mange bloggere og instagrammere. Jeg har faktisk aldrig selv haft det i mit køkken, men jeg blev fristet og købte det med hjem. Og derfor blev jeg naturligvis nødt til lige at prøve det af, hvilket der kom nogle ret lækre muffins ud af. Jeg håber i hvert fald min veninde nyder dem, for jeg glemte dem inde hos hende! Haha, ups?.

1Jeg laver tit muffins, når jeg bager, fordi det er virkelig nemt og så er det allerede portionsanrettet, og det synes jeg ligesom er til at have med at gøre. De her kan sagtens bages i en anden form og være mere kageagtig, og jeg er fuldstændig overbevist om, at chokoladeovertræk ikke ligefrem gør dem dårligere!

Opskrift til 12 muffins: 

 • 3 små og ret modne bananer
 • 2 æg + 1 æggehvide
 • 1 dl kokosfibermel
 • 1 tsk kokosolie med top
 • 1 scoop chokolade (eller vanilie) proteinpulver – kan undlades
 • 40 gram mørk chokolade
 • 1 tsk vaniliepulver
 • 1 tsk bagepulver
 1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
 2. Mos bananer, så der stadig er lidt “stykker” i en skål
 3. Hak chokoladen og tilsæt herefter alle ingredienserne i skålen
 4. Rør til massen er ensartet og flydende
 5. Fordel i dine muffinsforme
 6. Bag i ovnen i 8-10 minutter
 7. Lad køle af på en rist (og tilsæt evt. mørk chokolade på toppen)

2

3Jeg skal til at skrive årets sidste opgave, som skal dokumentere studieaktivitet?. Og så har jeg en skoledag fra 8-16 i morgen, men derefter er der dømt læseferie! Det passer mig helt perfekt, og jeg glæder mig til fuldt fokus på træning og kost, så jeg kan blive bikiniklar! Jeg glæder mig.

Signature

4 KOMMENTARER

 • Stine

  Elsker at du skriver læseferie – fokus på kost og træning 🙂
  Vil jeg bare knytte en rosende kommentar og din blog og instagram – vildt spændende og hyggeligt at man kan følge med i din dagligdag. Har aldrig gidet at følge en blog dagligt før jeg faldt over din efter at have fulgt med på instagram i nogen måneder. Synes det er fascinerende at du har lyst til at dele så meget af dig selv med hele omverdenen og vælger at uddybe så mange emner her – hatten af for det og tak for gode inputs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine, har virkelig læst din kommentar mange gange. Den gør mig rigtig glad! Ja, læseferie – skal selvfølgelig også læse 😉 Jeg er glad for, at du kan li bloggen og min instagramprofil – og jeg må sige, at jeg slet ikke føler jeg er så personlig, men det må jeg jo være alligevel! Jeg er glad for, at du følger med. Og endnu engang tak for dine søde ord.

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Trine 🙂 kunne du ikke tænke dig en dag og skrive om lærer livet og hvorfor du valgte at blive lærer ? Og evt lidt om uddannelsen og dine fag, det kunne være rigtig fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla, det kommer jeg nok ikke til at skrive om, da jeg ikke føler det er så relevant for bloggen. Hvis du har nogle specifikke spørgsmål er du velkommen til at sende mig en mail 🙂

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Almost a half marathon