Træningsinspiration: Styrke og høj puls

Choko-avokado-kugler

I lørdags havde jeg min veninde på besøg til aftensmad, og hun fik pludselig lyst til at lave avokadokugler. Jeg havde en dejlig moden avokado liggende, så jeg synes, det lød som en fremragende idé! Vi fik til et event for nogle måneder tilbage Femme Foods kogebog samt smagsprøver på netop avokadokugler – de var simpelthen så lækre, og det er også der vi fik vores vores inspiration fra.

imageDe er virkelig nemme at lave og det tager ikke meget tid – de blev faktisk bikset sammen sideløbende med, at vi lavede aftensmad.

Til 10-12 kugler skal du bruge:

  • 1 moden avokado
  • 100 gram mørk chokolade
  • 1 tsk vaniliepulver
  • 1 tsk kanel
  • Evt. en smule vand (afhænger af konsistens)

Først skal avokadoen moses med en gaffel og herefter skal chokoalden smeltes (vi brugte mikrobølgeovnen). Bland herefter alle ingredienserne sammen og rør indtil massen er ensartet. Hvis massen virker “tør” i det, så tilsæt en smule vand (den skal ikke være flydende!). Sæt herefter massen i køleskabet i 30 minutter.

Når massen har sat sig rulles kuglerne i den ønskede størrelse og trilles herfter i fx kokos, lakrids eller frysetørret hindbær. Velbekomme!

image

Trine Theodora X

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træningsinspiration: Styrke og høj puls