Bliv pisselækker med badedragt ★

Billige flybilletter i Europa ★ Det skal man udnytte!

1Jeg elsker at rejse. Sådan helt ind i hjertet, og jeg har rejst meget igennem hele mit liv. Allerede som 2-3 årig var jeg jorden rundt! Så da jeg læste en artikel i går om at flybilletter i år vil være billigere end nogensinde på grund af stor konkurrence på området indenfor destinationerne i Europa, så kunne jeg ikke holde mig tilbage. Selv i højsæsonen ville man nærmest få kastet billetter i hovedet og er det i fx uge 24 eller 32, så kan man nærmest komme gratis ud at flyve! Generelt sørger jeg for 3 ting, når jeg booker flybilletter:

 • Jeg anvender computer fremfor tablet og telefon, og har jeg lavet søgningen flere gange på samme computer, så skifter jeg til en anden
 • Jeg forsøger at rejse ud om tirsdagen, da det er min erfaring at billetterne er KLART billigst på den ugedag (det er som regel også billigere at rejse hjem om lørdagen fremfor om søndagen)
 • Jeg prøver forskellige udrejse/hjemrejse-kombinationer af, så jeg mister mindst mulig tid på destinationen pga. skæve flytider og ligeledes finder den billigste kombination

Anyways, på baggrund af artiklen, så foretog jeg et par hurtige testsøgninger og så tog M og jeg sgu en rask beslutning og bookede fly til en lækker spansk storby. Vi kalder det fejring af min (forhåbentligt…) færdiggjorte uddannelse 😉

trinetheodora-barcelona-fitness-travel

…i slutningen af juni måned 🙂 Vi fik returbilletter for 700 kr pr. mand og 4 døgn i det spanske fra Billund lufthavn. Det er i de fleste tilfælde billigst at flyve fra Kastrup, men som jyde/fynbo skal man holde prisforskellen op mod rejseomkostningerne til hovedstaden. Lavprisselskaberne er i øvrigt blevet gode til at prisforskellen ikke er specielt stor. Jeg bruger som regel altid Momondo.dk, fordi det giver mig mulighed for at lave en masse forskellige kombinationer. Jeg finder altid de billigste flybilletter via Momondos søgemaskine i forhold til at tjekke de enkelte flyselskabers hjemmesider. Kan man rejse endnu mere udenfor sæson, så kan du sagtens skære et par hundred af prisen, men som sagt har priserne i højsæsonen aldrig været lavere på grund af den enorme konkurrence på området! Lav din egen søgning her 🙂 Vi har endnu ikke booket overnatning, men jeg kan se, at priserne ikke ligefrem er noget, man bliver ruineret af. Vi har overvejet at prøve Airbnb, men er der nogen af jer, der er erfaring med det??? Eller kan anbefale et godt, men relativt billigt hotel så centralt som muligt i byen? 🙂

Åh, jeg glæder mig allerede helt vildt! Mindre snak, mere bestilling af flybilletter!

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

7 KOMMENTARER

 • Zacho

  Hej søde Trinøøøh.
  Når I kommer til afsted så gør jer selv den tjeneste at tage på en guide tur med det der hedder Sandeman.
  De er i mange storbyer. Man giver ikke et bestemt beløb for turen, men kun de drikkepenge man mener det har været værd (det er drikkepengene de lever af)
  Det er sindssygt godt. Har prøvet det to gange i Berlin og i London i sidste uge. Man kommer til at se alt hvad der skal ses.
  Ellers god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Hej Zacho! 😀
   Årh, det har jeg hørt om – bare i NY! Skal man booke sådan en tur på forhånd??
   Hvor var det bare en god idé…
   Og tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Zacho

   Det er så godt. Morten og jeg har planer om at skulle på næsten alle deres ture de har. Nej man møder bare op ved deres mødested (man kan kende dem på deres røde paraply, og du kan læse meget mere om dem på deres hjemmeside)
   Det er helt klart værd at prøve. Især hvis det er i en by man aldrig har været i før.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Huss

  Hej
  Vi boede på Generator hostel sidste år. Det var lækkert og billigt.
  Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Sjovt, min kæreste og jeg tager også til Barcelona slut juni. Vi fandt billetter til 500,- tur/retur, det er dog kun med håndbagage. Vi har booket en båd gennem AirBnB, som vi skal overnatte på. Det synes vi lød sjovere end hotel og kostede faktisk ikke ret meget😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Ej hvor godt! Fedt med de 500 kr – jeg kunne ikke finde en kombination, der fik os så langt ned, men jeg havde også kun en enkelt uge at arbejde med.

   EJ hvor fedt! Det lyder jo virkelig også sejt – jeg må ha’ kigget nærmere på det Airbnb dér 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliv pisselækker med badedragt ★