https://www.youtube.com/watch?v=frTcFkJEfKk/0.jpg" />
Havregrynspandekager

At analysere medier kritisk

…er hvad jeg går og laver lige pt. Mit ene fag hernede på New Zealand hedder “Sport, Leisure, Media and Society”, og det er virkelig interessant, tankevækkende og bare pissespændende. Jeg bruger ret meget tid på især sociale medier (chok, hva?), så jeg er især skarp på det område. Særligt i hele fitnessverdenen er jeg rimelig godt med på, hvad der rører sig, og jeg har masser af holdninger til det. Hver uge skal jeg skrive journal og analysere forskellige former for medier i forhold til det tema, som vi arbejder med i den pågældende uge.

Denne uge er det omkring repræsentationen af kvinder i sport, og vi har kigget på #fitspo, kvindeblade, sixpacks og så videre, så min hjerne kører på højtryk – og jeg har helt sikkert en holdning til det. Det er så straks sværere at skulle formulere mig på (akademisk) engelsk… Det tager mig fandme 10 gange så lang tid at skrive noget som helst! Men selvom det er tidskrævende, så er det altså ret fedt. Skal selv producere også lidt senere på semesteret – og jeg er da mere end åben for forslag til, hvordan jeg kan producere et stykke medie, der er kritisk overfor en eller anden tendens i sportsverdenen! Jeg tænker i hvert fald, at jeg kommer til at blive ret gode venner med mit GoPro, når produktionen sættes igang 😉

Anyways, mens jeg holder pause fra at svine Cosmopolitan (i ved, plus size debatten) og hele modelverdenen til, så er jeg rigtig irriteret over følgende reklame fra Nestlé:

https://www.youtube.com/watch?v=frTcFkJEfKk

Hvad det helt er, der går mig på i denne reklame, har jeg svært ved at sætte ord på. Men den er bare forkert på så mange niveauer…. “It goes straight to your thighs..” Må jeg være fri!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynspandekager