"Sorry, not sorry"

Årets andet officielle løb

I morgen skal jeg deltage i årets andet officielle løb, der igen skal fungere som en formtest forud for Aarhus City Halvmarathon, der løber af stablen den 8. juni. Jeg skal løbe 15 km til Alt For Damernes løb i Aarhus, der har start og mål i Mindeparken.

Jeg har de seneste par uger ikke løbet så meget, som jeg gerne ville og distancerne har været kortere end de burde. Ikke desto mindre føler jeg mig klar til i morgen, og jeg har naturligvis forvetninger til mig selv! For det første må det ikke tage mig længere tid end 1 time og 20 minutter at løbe de 15 km, og jeg håber på at kunne holde min gennemsnitspace under 5.15 hele vejen. Jeg tror på mig selv, og jeg vil blive skuffet, hvis jeg ikke får en tid under 1.20! Til gengæld vil alt derunder være godkendt 🙂

løbJeg har ikke hentet mit startnummer endnu, og jeg kan ikke læse mig frem til nogen steder, hvordan det fungerer med afhentning af det. Men jeg satser på, at jeg bare kan hente det i et eller andet telt i morgen 😉 Det minder mig om, at jeg ikke ved, hvad mit startnummer er endnu – må jeg nok hellere finde ud af?

Jeg skal på arbejde i aften, og jeg vil sørge for at drikke en masse vand i løbet af dagen, og så vil jeg medbringe groft pasta på madpakken i dag, så jeg får lidt ekstra kulhydrat. 15 km er langt, og jeg vil gerne forberede kroppen bedst muligt. Jeg må derfor også lade være med at ligge og se serie (Criminal Minds) til langt ud på natten, når jeg får fri fra arbejde 😉

Tøjet er lagt frem, og jeg skal igen løbe i mine Fusion Tritights, 2XU tri-sportsbh, 2XU singlet, CEP kompressionsstrømper og Nike Air Pegasus løbesko. Derudover medbringer jeg min iPod shuffle, Fusion pandebånd, High 5 ISOgels, pulsbælte og naturligvis mit Garmin Forerunner 210 ur. Og så tager jeg nok lige en løbejakke på også, som jeg kan tage af inden løbet 🙂

Hvem skal løbe til Alt For Damernes løb i morgen?

Signature

2 KOMMENTARER

  • Meggie

    Hej Trine
    Jeg skal også løbe alt for damerne løb i morgen, det ser ud som om du er klar

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Sorry, not sorry"