20 minutter om ugen er nok

APRIL CHALLENGE

IMG_1142
Jeg tænker, at det er på tide at bloggen får sin første challenge! Den er ikke ligefrem revolutionerende eller nytænkende, men den er i den grad nødvendig. For mig i hvert fald – så måske for jer også 😉 Jeg har i den seneste tid spist lige i overkanten, hvilket lynhurtigt viser sig på vægten. Jeg ved ikke med jer, men jeg synes tiden flyver afsted og lige om lidt – ja, så er det altså maj og der begynder at komme dage, hvor bikinien kan luftes og den sidste slutspurt mod sommerformen skal sættes ind.

Derfor synes jeg, at jeg vil komme eventuel nedtur i forkøbet ved at stramme op i april! En måned, 30 dage, hvor alt sukker skæres fra kosten. Og med det mener jeg naturligvis alt det dårlige og usunde sukker fra slik, is, proteinbarer, alkohol og andre sager, hvor der er sukker tilsat. Jeg mener kold tyrker!

Jeg kan tydeligt mærke, at jeg har spist dårligere på det seneste – især på mit energiniveau. Jeg har mindre overskud i hverdagen og jeg får ikke ordnet alle de ting, som jeg gerne vil. Det irriterer mig og jeg ved bare, at jeg bliver ked af det, hvis jeg skal føle mig utilpas i bikini til sommer – det gider jeg altså ikke! Jeg kan mærke at jeg (igen) er blevet sukkerafhængig og jeg er slet ikke i tvivl om, hvornår på dagen det kommer til udtryk. Det er især sidst på eftermiddagen og om aftenen, så det er især her, jeg kommer til at blive udfordret.

Anyways – hele april måned kører jeg challenge på bloggen og I skal være mere end velkomne til at joine mig! Så kan vi hjælpe hinanden og bakke hinanden op. Skal jeg måske lave en ugentlig opdatering/status, hvor vi lige kan få styr på udfordringerne vi går med og gode råd til at tackle dem?
Vi kan jo lige involvere Instagram også – så vi etablerer lige et hashtag! Vis mig, at I er med ved at hashtagge jeres billeder #trinetheodoradk, så jeg kan følge med 🙂 Og smid da endelig lige en kommentar her også, hvis I er med på udfordringen.

Jeg bliver presset, det ved jeg – men jeg er top motiveret, ikke mindst fordi jeg også har involveret jer 🙂 Held og lykke og rigtig god sukkerfri april!

Signature

7 KOMMENTARER

 • Jeg er også med. Men hold nu op hvor bliver det en udfordring.. Jeg har sgu ærligttalt været lidt for ofte i kage- og slikskuffen på det sidste! Men måske kan jeg vende det hele i april?
  Indtil videre har jeg ikke snydt! Haha.. – Fed ufordring, og godt initiativ. Det er lidt nemmere, når man er flere! Du er sej, Trine!
  Mvh. Matilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Fed idé – jeg er på 🙂 Det er også for mig især eftermiddagssnacken og aftensnacken der kommer til at trække tænder ud, hvis jeg ikke finder på gode alternativer. Men det plejer at virke hvis jeg på forhånd har forberedt nogle sunde, proteinholdige snacks jeg kan guffe – f.eks. dadelkugler, hjemmelavede proteinbarer, proteinmuffins eller noget i den dur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre! Ja, det har du helt ret i – det kender jeg også godt. Hvis man er forberedt, så er det nemmere at afstå fra fristelserne 😉 Vi må i køkkenet, må vi.
   Held og lykke med det!

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor sjovt, den challenge har jeg også lavet med min kæreste 🙂 dog startede vi i dag, for at komme godt fra start – det er jo mandag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor fedt! Dejligt ikke at være alene 🙂 Jeg overvejede også at starte i dag, men jeg har haft aftenvagt på jobbet. Og jeg er på et plejehjem – det flyder med fristelser! Så for ikke at komme dårligt fra start, så tager jeg den fra i morgen 😉

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig fed idé! der er ikke noget bedre end at støtte hinanden i at komme tilbage til det gode fokus – det har vi alle brug for i ny og næ!

  Amanda Louise har lagt op til #sukkerfriaprilchallenge som jeg hopper på og også spreder ordet omrking, måske kunne det kombineres med din udfordring her? 😀

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det lyder da som en god idé! Fedt at vi er så mange, der vil skærpe fokus her i april måned. Held og lykke Anna – vi owner den 😉

   Kh Trine Theodora

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

20 minutter om ugen er nok