Hakuna Matata ★ Er du bange for at ramme et plateau?

Anonyme folk er jo virkelig sjove

Man kunne godt tro, at min overskrift var fyldt op med sarkastisk undertone, men det er den faktisk ikke! Måske jeg bare er langsom, men jeg har opdaget et ret grinern socialt medie, hvor alle brugerne er anonyme. Jeg kunne sagtens skrive et langt og kritisk indlæg om de problemstillinger, men vil støde på og hvilke alarmklokker, der ringer hos mig qua mit studie og min egen offentlige identitet, men lad nu det ligge for nu… 😉

Jeg har opdaget app’en Jodel. Og hold nu kæft, hvor er den underholdende! Her kan man se forskellige opdateringer fra anonyme folk i en radius af 10 km, skrive sine egne opdateringer, kommenterer på andres samt like/dislike de forskellige opslag. Efter en hurtig gennemgang har jeg fundet et par centrale temaer, der tages op på app’en: analsex, jeg-er-så-fucking-single-anekdoter, Tinder og så stilles der en del mere eller mindre meningsfyldte spørgsmål (mest omkring sex). Dog er der også hyggelige hverdagsanekdoter og platte jokes! Med andre ord: Jodel er jordens bedste tidsfordriv – også til dig, der er i et parforhold og ikke kan bruge en regnfuld aften på at swipe på Tinder! Jeps, selv tak 😉 Jeg har samlet nogle af opdateringerne, som jeg stødte på, da jeg scrollede mig igennem Jodel en kedelig onsdag aften:

Jeg bliver bare i sengen så… 🙁date har droppet migFucking clickbait!
clickbait
Cykelhjelm eller ej…cykelhjelm  Potentiale til månedens medarbejder!fakta
Anyone? fisting
Scan <3flotte fyre i scan
Det er tanken, der tæller!fuld grønlænder
Vi har alle været der… overscoring
Slidgigt før 30 års-alderen!slidgigt
Vil bare gerne gøre noget frækt!slikke en bagfra
Dejligt for dig!taget hårdt bagfra
Tindersucces!tindersucces i føtex
Tørlagt og single!tørlagtogsingle
En Nettoflirt! vi flirter så meget

Kender I til og/eller benytter jer af mediet? Har I måske selv et par gode Jodel-anekdoter, så del dem da endelig i kommentarfeltet eller send mig et screenshot! Måske man skulle lave et “Best of”-indlæg? Hvad siger I? 😉

XXX

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 KOMMENTARER

 • Fed app! Den skal jeg helt sikkert have.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kams

  Seriøst 1000 tak for tippet! 😀 Jeg kendte ikke app’en før men er allerede kæmpe fan! 🙂
  Nogle af de bedste jeg er stødt på indtil videre er:
  – “Må jeg byde på en fortrydelsespille og et glas champagne” #tinder
  – Når jeg tænker tilbage på min eks kæreste savner jeg ham ikke længere. Men hunden til gengæld – det gør ondt i hjertet når jeg tænker på den. #givmighundetidernetilbage #giderskudaikkehavekatderkradser
  – Det er også fysisk hårdt at have et lang distance forhold. Når man endelig ses og skal gøre op for den tid man ikke har set hinanden ift. sex og intimitet… Kommer til at gå mærkeligt de næste par dage…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hakuna Matata ★ Er du bange for at ramme et plateau?