Solotur til den irske hovedstad, Dublin

Anekdoter og andre strøtanker #3

trinetheodora-anekdoter-andre-stroetanker

 • Findes der stadigvæk nogen, der rent faktisk betaler for at sende sms’er?
 • Jeg bliver i øjeblikket kimet ned af telefonsælgere. De ville allesammen gerne have mig til at skifte mobilabonnement. Det er relativt irriterende. Jeg kan bare konstatere, at der ikke er et eneste selskab, der kan levere på udenlandstelefoni-fronten, som 3 Like Home kan
 • I øvrigt kan man altid slippe for mobilabonnementssælgerne ved at sige, at man har firmatelefon, og dermed ikke selv betaler regningen
 • Jeg har meget svært ved at forstå, hvorfor man tager sol i solariet eller får en lækker spraytan – og ikke tager sine trusser af? Man kan altså godt se, at du er brun alligevel…
 • Måske jeg bare har et virkelig anstrengt forhold til tan lines…
 • Jeg er jævnt begejstret for min beslutning om at købe et nyt køleskab. Jeg ser nærmest helt frem til at få min næste elregning
 • …hvis den regning ikke er væsenligt reduceret, så får jeg muligvis et mindre hysterisk anfald
 • Jeg havde en date den anden dag. Forud for daten havde jeg nævnt, at jeg var løbet tør for sprinklervæske, hvilket viste sig at være en mindre udfordring på en våd og beskidt motorvej. Da vi mødtes i min lejlighed havde han medbragt en gave – indpakket og det hele – og jeg nåede lige at panikke et øjeblik. Det var sprinklervæske 😉
 • Våd og beskidt… Det er som om, det giver helt andre associationer end en motorvej
 • Jeg har en aversion mod ordet “biffen”. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes virkelig, det er et irriterende ord. Sig nu bare biografen…
 • Det er i virkeligheden lidt dobbeltmoralsk af mig at have et problem med et slang-ord, eftersom jeg selv smider om mig med slang, forkortelser,  bandeord og selvopfundne ord
 • Vidste I godt, at hvis man tjekker ind på Facebook, når man skal se en film i en af Nordisk Films biografer (fx Bio City i Aarhus), så får man en gratis popcorn?

signatur

1 KOMMENTAR

 • Hahaha, den anekdote om spraytan minder mig om alle dem der tog solarie, da man var en 13-14 år med trusser på, fordi “ellers kunne man jo ikke se, hvor god en effekt det havde haft”. Kæft, det var dumt 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solotur til den irske hovedstad, Dublin