Noget om måske-stress, en tak og en jakke

Årets sneaks

Hvis du kun skal ha’ et par sneaks i år…. Så er det de her fuldstændig fantastiske sneaks fra Puma! Wauw, siger jeg bare.

trinethedora-puma-sneakers-lykkebylykke Jeg har jo en mindre afhængighed, når det kommer til sneakers, og jeg vil gerne indrømme, at jeg efterhånden har virkelig mange par. Det startede med Nike, men sidenhen har jeg ligeledes kastet min kærlighed på de utroligt behagelige sneaks fra Asics. Og nu skal jeg da så lige love for, at Puma melder sig på banen!

Disse sneaks er supercool og lavet i tæt strik i farven off white. De har høj strømpeeffekt, hvilket betyder, at de har en fremragende pasform og er utroligt behagelige at have på. Derudover har de en masse seje detaljer, som fx stropper på siderne, der giver skoen et sporty look. Ved anklen er der Pumas logo. De findes både i hvid, som jeg har investeret i (kan man få for mange hvide sneaks, tror I?), men også i sort. Det bliver de altså ikke mindre fede af. Find de hvide her og de sorte her.

Størrelsesmæssigt er de til den store side. Jeg er normalt 38 i alt, men passer disse sneaks i en 37.

trinethedora-puma-sneakers-lykkebylykke-4 trinethedora-puma-sneakers-lykkebylykke-3 trinethedora-puma-sneakers-lykkebylykke-2

Indeholder affiliate links

signatur

1 KOMMENTAR

  • Åh jeg kan slet ikke vælge nye sko i år, der er så mange fede – har selv lige lavet blogindlæg om emnet 😀
    Nye sneakers er det fede.
    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om måske-stress, en tak og en jakke