★ Lækre trådløse høretelefoner

8 madvarer, jeg ikke kan have i mit hjem

IMG_1322Jeg læste i går et indlæg hos Line omkring, hvilke madvarer hun ikke ha’ stående i sine køkkenskabe. Det synes jeg er ret grinern, og jeg fik lyst til at lave en lignende liste. Min er dog ret anerledes end hendes, må jeg sige. Vores svagheder er vist i hver vores grøft (Læs: jeg er mere klam) 😉 Jeg spiser virkelig meget, og jeg spiser hele tiden. Engang i mellem er det pinligt, hvor lidt selvkontrol, jeg faktisk har! Og der er bare nogle ting, som jeg slet ikke kan holde mig fra, hvis vi har dem i køkkenskabene herhjemme:

Malaco snører og stjerner – Min absolut største last. Det gælder særligt dem med karamelsmag. En pakke er aldrig nok, og de får knap lov at komme ind ad døren, før jeg har taget hul på posen!
Cookies – “Jeg tager bare lige en enkelt” er 6 ord, jeg ikke kommer til at sige, når det drejer sig om cookies. Chocolate chip cookies, selvfølgelig. Jo mere chokolade, jo bedre.
Lys pålægschokolade – Apropos chokolade, så kan jeg heller ikke ha’ en pakke Galle & Jessen stående, for når sliksulten melder sig, og man ikke har andet, så smager sådan en pakke pålægschokolade jo faktisk ret godt rent 😉
Flæskesteg – Det har været min livret, siden jeg var lille. Og jeg elsker det stadig. I en alder af 23 er det ligeledes stadigvæk mit aftensmadsvalg på min fødselsdag! Men når det lige har ligget en dag i køleskabet og kommer på en rugbrød med smør, så er det fuldstændig uimodståeligt for mig!
Magnum-lignende is – Hvis vi har flødeis med chokoladeovertræk på en pind i fryseren, så er det kun for en meget kort stund.
Malaco snører og stjerner – Den er på listen to gange. Så meget elsker jeg dem.
Lasagne – Kold lasagne vel at mærke! Samme koncept som med flæskestegen – det er ikke den slags rester, vi har i særligt lang tid…
Trøfler – Eller andet i trøffelfamilien; studenterbrød, træstammer. Jeg er en gris, når det kommer til netop denne form for kage, og jeg har ingen stopklods!

…jeg er egentlig virkelig for meget! Og har tydeligvis en svaghed for ret mange ting. Jeg har altid været et sukkermonster, men jeg er blevet meget bedre til at kontrollere det, end jeg tidligere har været. Men lige ovenstående madvarer, dem kan jeg simpelthen ikke ha’ liggende, så det gælder mest om ikke at handle dem ind! 😛

Hvilke madvarer kan I slet ikke lade være, hvis I har dem derhjemme? 🙂

★★★

Follow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

4 KOMMENTARER

 • Julie

  Nutella!! Starter som regel med at spise det sammen med en banan, ender med at spise det med ske fra bøtten.. 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Haha, ja man prøver jo lige at være lidt civiliseret først… 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Stort set alt chokolade i verden – udover mørk chokolade! Og kiks.
  Men jeg er faktisk blevet rigtig god til at beherske mig og NYDE to stykker chokolade til eftermiddagskaffen. Og jeg er ellers typen, der altid har grinet hånligt, når folk har brugt vendinger som “alt med måde”! Haha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • TRINETHEODORA

   Wauw, der er jeg bare slet ikke… Jeg er meget enten/eller – det tror jeg gælder mange ting i mit liv 😛 haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

★ Lækre trådløse høretelefoner