Motivation Monday

540 push ups senere…

IMG_3734Jeg har nu hygget mig med at lave armstrækkere hele ugen ved siden af min almindelige styrketræning. Jeg har ikke løbet i denne uge, fordi jeg kan mærke kroppen ikke kan holde til mere, når jeg også er på lækre ture til Tauranga og Coromandel, hvor jeg hiker og vandrer op og ned af bjerge. Så sådan må man prioritere, og det har jeg det rigtig fint med 🙂 Jeg er på 4. uge i mit styrketræningsprogram nu, og jeg starter derfor nyt program i næste uge, hvor løbeprogrammet også bliver lavet en del om. Det hører I mere om, og jeg deler også mit styrkeprogram for de seneste fire uger med jer, når jeg starter det nye. Juhuu!

MEN jeg har i løbet af ugen haft push up-challenge med min roomie. Vi har lidt udfordringer kørende i huset, fordi vi er to fra Danmark og to fra USA, så vi konkurrer lidt om forskellige ting 😉 (Fx har Danmark 1 point, fordi vi kunne holde vejret længst tid under vand, haha). Og denne uge har jeg lavet push ups mod Jen, og jeg har nået at lave 540 push ups i løbet af ugen – så 80 om dagen. Det er jeg egentlig ret godt tilfreds med, og jeg har egentlig bare taget dem random i løbet af dagen, når jeg lige har tænkt over det.

Med mine 540 push ups har jeg vundet med næsten 100 push ups – YES. Det er godt til mit konkurrencegen. Og ego… Og for Danmark. Sådan! Danmark 1, USA 0 😉  Har nogle af jer været med, og hvis I har, hvor man er I så kommet op på?

SignatureFollow on BLOGLOVIN’ // FACEBOOK // INSTAGRAM

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Motivation Monday